26-09-2007, 12:29
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.05
|
|
קניתי מחשב ועוד לא יצא לי להשתמש בו.
התקנתי וויסטה, ואחרי זה פירמטתי כן הHD היה מחולק בצורה דפוקה, זה גם עיקב אותי באיזה יומיים..
אבל יום בהיר אחד, אני בא להדליק את המחשב, ובום- No Singal על המסך.. חשבתי לתומי שאולי המתאם VGA לDVI דפוק, בדקתי והתברר שלא. פירקתי את הכרטיס מסך וחיברתי שוב, מתברר שלא.
מכיוון שאין לי חלקים להצליב עם המחשב כדי לבדוק מה הבעיה, נתתי את המחשב למעבדה של נועה (יופי של שירות קיבלתי יש לציין).
ובכן, חולפים להם כמה ימים, ומתקשרים אליי מהמעבדה-המחשב שלך מוכן. שאלתי את הנציג מה הייתה הבעיה, ונאמר לי שהמתח של הזיכרון היה נמוך מדי (1.8V במקום 2.1 כפי שמצויין על האריזה של הזיכרון).
אמרתי לעצמי בסדר, המתח עדיין תקין ומסגרת האחריות, ובאתי לאסוף את המחשב.
באתי הביתה, חיברתי, והכל עובד! יופי טופי לי.
ובכן, יום אחרי זה, אותה פאקינג בעיה! הפעם נמאס לי, התקשרתי לSkypc (שהתנהגו למופת עם המארז השבור) וסיפרתי להם על המקרה (הזיכרון רוצה עוד ועוד מתח), וישר נשלחתי לדבר עם מנהל החנות (ניב).
ניב היה חביב ואמר לי שאין כל בעיה להחליף את הזיכרון בחדש, איזה דגם\חברה\מהירות שבא לי (הפעם אין חוכמות, חבל שטעיתי בהתחלה, אני לוקח OCZ) שעולים היום כמו הHK שברשותי.
ניב הלך ובדק באתר מה מחירו של הHK-ואבוי! אין את הזיכרון לא במלאי וגם לא במחירון!
מכיוון שהוא לא יודע כמה עולה הHK, הוא לא יכול לומר לי איזה זיכרון אני יכול לקחת באותו מחיר (המחירים כמובן ירדו, אני קניתי בערך ב713 שקל, והיום הHZ העדיפים עולים 790), וביקש ממני ליצור עימו קשר ביום ראשון (היום יום רביעי, ומחר חג).
ניב אמר לי שהזיכרון החדש כשייבחר יישלח הישר לפתח ביתי כאשר הזיכרון הישן יגיע לחנותו המדופלמת.
ובכן, אז ביום ראשון אשלח את הזיכרון בדואר רשום הישר אל Skypc, עדכונים בהמשך.
* Rationalist, צדקת, אני לא אקנה יותר G.skill, אבל עם נועה אין לי שום בעיה.