17-02-2005, 19:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.01.03
|
|
הייתי נותן לך לדבר עם ה-X שלי, אבל זה לא יעודד אותך :(
היינו ביחד כמה חודשים, ואז נסעתי לטיול שהיה מתוכנן עוד קודם, ל-3 חודשים להודו, וחזרתי עם מישהי אחרת. שלא יהיה לך ספק, אני לא בוגדני וזו הפעם הראשונה, ואני מקווה שאחרונה, שאני ככה פוגע בבחורה. אבל כשאתה בטיול אתה יותר משוחרר, יותר חופשי, ומרגיש שאינך יכול להיות כבול למערכת יחסים בארץ. אז האם יש לך סיבה לדאגה ? כן, בהחלט, אבל תנסי לחשוב על העניין בצורה יותר בהירה:
הטיול הזה זה מבחן לקשר. לפעמים אנשים מותחים מערכות יחסים כמו מסטיק, ומנסים להחיות אהבות גוססות שוב ושוב ללא הצלחה, עד שנפרדים בכאב לב. המבחן הזה יקבע אם יש לכם עתיד משותף, או שאתם סתם מעבירים את הזמן. עדיפה הידיעה על חוסר הידיעה, ולמרות שעכשיו את באי-וודאות נוראית, כשהוא יחזור את תדעי ברגע הראשון אם זה נכון או לא.
וזו דעתי האישית ואני מניח שיחלקו עליי - לפי דעתי זו טעות לעשות מה שעשיתם (ומה שאני עשיתי) בלי לתאם ציפיות ועמדות, אבל עדיין לא מאוחר. לדעתי את צריכה לתת לו יד חופשית, שירגיש שהוא יכול להיות חופשי להזדיין עם מי שהוא רוצה (עם קונדום !!!) לבלות עם מי שהוא רוצה, לעשות איזה סמים שהוא רוצה - רק שלא יספר לך על זה כלום אחרי זה, ואת לא שואלת ולא רוצה לדעת - כי זה לא רלוונטי. אם הוא אוהב אותך בסופו של דבר הוא יחזור אליך, וזה רק יחזק אותו. אם לא - עצוב לגלות את זה ככה, אבל עדיף, כי לפחות לא נשארים עם תקוות אבודות וניסיונות חוזרים ונשנים לחדש את הקשר. 3 חודשים בלי סקס זה יותר מדי, גם בשבילו וגם בשבילך. אז תעשי איתו שיחה כנה, תני לו את כל החופש שבעולם, ולכי לפיק-אפ בר הקרוב לביתך ותמצאי לך אחלה זיון ללילה. לא מגיע לך לשבת ולחכות לו, וגם לו כנ"ל. אתם צעירים, חיים רק פעם אחת, אז תפרגנו אחד לשנייה, אפילו תגדירו את התקופה הזאת כהפסקה זמנית, או אפילו תגידו שנפרדתם. אם זה אמיתי - אתם תהיו ביחד, וזה רק יחזק אתכם.
ולגבי החששות הספציפיים מברזיל - הבריזלאיות שמסתובבות ברחוב הן לא בדיוק הסחורה המשובחת ביותר, ביחוד בימי הקנבל שבהם הן מתנהגות כמו בהמות (כמו גברים בעצם). גם הנשים הישראליות שמטיילות בדרום-אמריקה משתייכות בד"כ לזן הרשג"די, עם המכנסיים חאקי שלא מצליחות להסתיר את משמני ה - "אס פוסיבלה מאס פאן אי מאנטקייה פור פאבור ?" (אפשר עוד לחם עם מרגינה בבקשה ?), הן לא ממש סקסיות. אבל אם הוא ירצה לפרטט - הוא יפלרטט, גם בת"א וגם בירוחם.
ואני מאחל לך שחבר שלך הוא בחור קצת יותר טוב ממני, ושתהיה לך המון אהבה, המון אושר והמון סקס, ופשוט תנסי לקחת הכל יותר בקלות, למרות שאני יודע עד כמה זה קשה.
נערך לאחרונה ע"י Jarvis בתאריך 17-02-2005 בשעה 19:19.
|