24-12-2007, 21:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.07
|
|
בין תורכיה ליוון היתה החלפה של כ-2 מיליון אנשים.מי יבוא במקום מיליון ומשהו פלשתינים?
לא,לא ככה צריך לנהוג.יש כמה קבוצות ערביות בארץ שככלל נאמנים לארץ-נוצרים,דרוזים,בדואים.אותם צריך לחזק ולתת זכויות שוות,במקרה וזה לא קיים עדיין.
את כל אלה,שלא רוצים לחיות תחת משטר ציוני-לגרש.
כלומר,פחות להסתכל על מוצא ויותר על נאמנות למדינת ישראל כמדינת כל אזרחים,אשר נאמנים למשטר יהודי-ציוני,עם חופש דת ופולחן,תחת ראש ממשלה יהודי בהכרך.
אם פלשתינאים עד עכשיו לא יכלו להקים מדינה בשטח שלהם,כנראה שצריך לקחת אותו מהם,כלמר להחזיר,כי זהו חלק חוקי משטחה של ישראל.זה שטח יהודי לכל דבר,כמו רובע ערבי-מוסלמי.
את כל החמאס ופתח ושאר "רודפי שלום" יש להרוס,ולהשליט(אפשר לאמר ככה?) את עצמנו עליהם-פלשתינאים-,שיהפכו לחלק אינטגרלי ממדינת ישראל.
מי שלא רוצה לחיות תחת שלטון יהודי,יצטרך למצא מקום אחר,בטוב או ברע.
אני אמשיך לפנטז קצת.אם זה יקרה,ישראל צריכה לעזור לשטח זה לחזור לחיים רגילים,לבנות תשתית ולעזור לערבים ששם להישתלב בחברה מקומית.בשביל זה לא חייבים להיתגייר או לשכוח שפה ערבית,אלא לתת להם זכויות וחובות שווים לאלה שמהם אנו נהנים.
מי שלא ירצה לשרת בצבא-יתנגד להרוג את אחיו הערביים-יצטרך לעשות שירות לאומי או לשלם קנס חוקי ומתוכנן,כדי לשמור על זכויותיו כאזרח מן השורה.
|