לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-09-2007, 12:25
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Bitas שמתחילה ב "מצוין"

תגיד לי אתה ניכנסתה לפורום כדי לדבר?
בשורה התחתונה צלמים רציניים ממך בפורום אחר חושבים שהתמונה הזאת ממש טובה. פוטולייט. ואם אתה מכיר את מאיר אזולאיי הייתה יודע איזו רמה הוא וכמה שהוא אוהב לקטול תמונות. ואם אתה מצליח לפספס חיתוך צלב הזהב שהוא כול כך ברור בתמונה אז צר לי אתה צריך לשבת ולילמוד קומפוזיציות. לערך אני ראיתי את התמונות שלך ובגלל זה אני אומר שזאת בעיה שלך.

חשבתי בכול זאת להסביר לך מספר דברים בקומפוזיציות. אז כך
שעור ראשון הוא צלב הזהב וחיתוחים של שליש שני שליש. אתה יכול לראות את הצלב המצוייר בתמונה ולראות איך הוא חותך את התמונה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בשעור השני נילמד את אחד מהסוגים של פרספקטיבה וזה הסוג הפחות נפוץ. אבל פרספקטיבה היא חיבור של שני קווים לאזור המרכז של התמונה. החיבור יהיה אלחסוני. וכן חשבתי על זה לפני הצילום כי חיקיתי שהאדם השני יעבור. נתן לעשות גם דברים אחרים בפרספקטיבה כמו גודל של עצם אחד מול השני. אבל בקולל הפרספקטיבה היא היתקנסות של קווים.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אני ממליץ לך שבפעם הבעה שאתה מנסה לצור פרובוקציה ולהפגין ידעה כול שהוא תחפס את האדם הנכון לעשות זאת מולו. אחרת אתה יוצאה חומוס.

נ.ב
אין לי בעיה שאומרים שלא אוהבים את התמונות שלי. הרבה מעוד פעמים אני מצלם בצורה לא שיגרתית. אבל יש לי כן בעיה עם תגובות חסרות בסיס ושנועדו רק להגיב ולהראות שאתה מבין.

נערך לאחרונה ע"י אודי גילת בתאריך 23-09-2007 בשעה 12:39.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:16

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר