לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-09-2007, 22:37
צלמית המשתמש של rona 888
  rona 888 rona 888 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.06
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי DanDS שמתחילה ב "אבל זה פשוט משגע אותי,"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי DanDS
כל רגע כתוב "מחורבן" וכל הזמן הוא מזכיר ומזכיר כמה אנשים הם מזוייפים ופרצופים מזויפים וכו'... אולי זה נכון, אבל עדיין, פשוט מעצבן לקרוא את הספר.

יש לי הרגשה שבאנגלית הוא יהיה יותר מעניין, כי שם FUCK משתלב במשפטים. בעברית לכתוב "מחורבן" על כל דבר פשוט לא הולך.

אגב, נשארו לי עוד איזה 30 עמודים לקרוא, אבל העלילה מתסכלת, הוא כל הזמן מספר מה הוא עושה מהרגע שהעיפו אותו עד הרגע שהוא חזר הביתה... ואיך הוא נפגש עם כולם. ספר מעצבן.

נכון, הוא מספר על איך אנשים מזויפים, אבל זה לא רק. יש מעבר...

ועזוב את התרגום וכל זה. תמיד זה שונה שמתרגמים. גם הארי פוטר באנגלית כתוב יותר טוב מאשר התרגום בעברית.
אם הייתי קוראת באנגלית את התפסן, אולי הייתי מוצאת אותו יותר טוב, אין לי מושג. אבל הקריאה ממש זרמה לי בספר הזה. לא הרגשתי שזה כתוב בצורה גרועה. בייחוד ה"מחורבן" שהזכרת, זה לא הפריע לי.

מה שאני הכי לא מבינה כאן זה למה אתה קורא אותו אם זה מתסכל אותך? כל אחד קורא את הסגנון שהוא הכי אוהב..
ממתי ממשיכים לקרוא ספר אם מההתחלה הוא מעצבן אותך?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-09-2007, 17:46
  משתמש זכר m-hanan m-hanan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.07
שלח הודעה דרך MSN אל m-hanan Facebook profile
מביט מהצד
בתגובה להודעה מספר 52 שנכתבה על ידי ofir_arzi שמתחילה ב "למה? מתי בפעם האחרונה אלוהים..."

לא רוצה להפריע לכאסחים,אבל אחי..מניסיון הוויכוחים האלו לא מביאים לשומקום,רק ל"אני צודק ואתה סתם פלוץ".
בסופו של דבר כולנו יהודים.

אני חושב שדרך של ציניות וזילזול כמו "מתי בפעם האחרונה הוא ענה לך" קצת פוגעות באמונות ורגשות דתיים.אני לא יודע איזה תיסכולים או אכזבות יש לך מאלוהים,זה החשבונות של שניכם.

אתם כלכך צועקים "איש באמונתו יחיה"?אז לכו עם זה עד הסוף,ותנו למאמין להאמין שיש מישהו שעונה לו.

אני גם חושב שאפילו מוסלמי חילוני לא יגיד למקבילו המאמין דבר כזה.

כל ישראל חברים.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/95/Theodor_Herzl.jpg/38px-Theodor_Herzl.jpg]
"לא רוצים,לא צריך..."

נערך לאחרונה ע"י m-hanan בתאריך 23-09-2007 בשעה 17:50.
ישן 23-09-2007, 15:36
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.04.07
בתגובה להודעה מספר 103 שנכתבה על ידי silver_spiked שמתחילה ב "הרי כתוב בצורה זו או אחרת..."

לא....זה איסורים- לא מצוות..

דווקא יש הרבה פרשנים שאומרים שאם לא מבינים את חשיבות הצום ולא מתנהגים בהתאם זה לא כל כך נחשב..

(אגב העונש מהתורה לעושה מלאכה זה כרת כמו למי שלא צם..)

אבל תחשוב הגיונית- למה שמישהו יצום אבל יחלל את היום? זה פשוט לא מתחבר..

מה שאתה יכול להגיד זה שאם אתה יהודי ואתה כבר לא צם- לא צריך להתגרות ולאכול את החזיר והשריפס וכל השרצים האחרים.

בתכלס כל אחד עושה מה שהוא רוצה אבל לא צריך לרמות את עצמך...ובאמת מה הבעייה כבר לא להדליק את המחשב באותו יום או לעשות דברים שרק נותנים לך הנאה באותו רגע..-תאמין שיש לך סיפוק הרבה יותר אחרי ששמר משהו מהמסורת היהודית מאשר לעכל את השומן או הצבטים של הסרטן.
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right

נערך לאחרונה ע"י dani90 בתאריך 23-09-2007 בשעה 15:44.
ישן 22-09-2007, 23:08
  צנחן לעולם צנחן לעולם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.07
בסך הכל בסדר..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oommer שמתחילה ב "איך עבר עליכם כיפור????????"

עשיתי אצל סבתא וסבא את הכיפור עם המשפחה שלי.

הצום היה בסדר היו שנים יותר קשות..אחרי הארוחה מפסקת הלכתי לתפילה ובסיומה שיחקתי קצת "רמי"

עם המשפוחה והלכתי לישון . בבוקר התעוררתי והרגשתי רעב מציק וחזרתי לישון ניסיתי לטחון כמה

שיותר שינה בבוקר בגלל השיעמום( לא הייתי מסוגל ללכת לשחרית) קמתי ב 13 (עם הרבה לקום -לישון

כל הזמן. כל איזה חצי שעה קמתי ואילצתי את עצמי לישון שוב כי לא היה שום דבר יותר טוב לעשות..)

שקמתי טחנתי הרבה עיתונים ושמעתי סיפורים של הדוד שטייל בכל חור בעולם.

סך הכל ביום כזה תעשה כל דבר להעביר תזמן

בשעתיים האחרונות הלכתי לתפילת מנחה והנעילה שבמהלכן היה לי כאבי ראש חזקים והרגשתי צמא

נורא (הייתי קצת חיוור ) אבל החזקתי את עצמי עד סוף הצום . מקווה שלכם לא היה יותר מדי קשה.

טוב שהיה טוב שנגמר.

נערך לאחרונה ע"י צנחן לעולם בתאריך 22-09-2007 בשעה 23:20.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:44

הדף נוצר ב 0.15 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר