12-09-2007, 15:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
מודה שקצת פיספתי את המהלכים האחרונים באשכול וגם הודעה אחת נמחקה כך שלא ממש יודע מה היה כתוב בה.
בהתייחסות לתגובה של לאון שלא מחוקה, ההתייחסות שלי לנושא האשכול היתה מקצועית מאוד.
זה שאח"כ הדיון הפך בנוגע לעסקים חוקיות וכו' (אגב, דבר שאני עדיין מברר ומשוכנע שתקין לחלוטין) זה סיפור אחר.
האשכול התחיל בפרסום כתבה שחברת מחשבים תבעה לקוח אשר הוציא דיבה על החנות.
היו כמה השמצות נוספות של אותה החנות באשכול, ואני רציתי להגיד שמנקודת מבטי, החנות לא כזאת רעה כמו שניסו להציג אותה פה באשכול.
הדיון התפתח מאוחר יותר טכנית על מעבדים, מדבקות, בר-קודים והתנהגות של חנויות בנוגע להחלפת חומרה לא תקינה, ואני הבעתי את ההתרשמות שלי בנושא הזה, מתוך הנסיון שלי אשר אינו מבוטל.
בנוגע להיותי צלם חובב, או להגדרת "חובב" באופן כללי, זאת אומרת שיש חיבה לתחום מסויים אבל הוא אינו מקצוע שלי. אינני "עבוד" בזה, ולכן אינני צלם מקצועי (כמו צלמי חתונות, אירועים וכו').
למעשה, ההבדל בין צלם מקצועי לצלם חובב הוא הגדרת תחום העבודה.
קל להתבלבל ולחשוב שצלם מקצועי הוא מי שמצלם טוב וצלם חובב הוא מי שמצלם פחות טוב. רמת הצילום ואיכות הצילום אינם מוגדרים תחת "חובב" או "מקצועי" (אם כי ניתן להניח שאם צלם מקצועי לא יספק סחורה באיכות גבוהה, הוא יאבד את מקצועו ).
ישנם צלמים חובבים המצלמים טוב כמו ואפילו יותר מאשר צלמים מקצועיים, וכמובן שיש גם הפוך.
בנוגע לאיפה להתעסק ואיפה לא להתעסק, אני חושב שכל אחד יגדיר לעצמו את תחומי העניין שלו ויבחר בעצמו את דרך החיים שלו.
אני גם אוהב לנגן בגיטרה ואף אחד לא כתב לי פה לעסוק בניגון או זימרה
אני אוהב לתקן מחשבים ועושה עבודה טובה מאוד. בעברי זה גם היה המקצוע הרשמי שלי (לאחרונה עבדתי בחברה אחרת וכיום אני סטודנט כך שאני לא עובד). אנשים נעזרים בשירותים שלי והם מרוצים ממני (וכפי שנכתב קודם, אשמח לתת למי שיודע להגיד - כמו שאומר המשפט "אין הנחתום מעיד על עיסתו").
יש לי נסיון בכל מה שקשור לנושא ואני יכול לתת מהידע שלי לכל מי שחפץ בו (מהות ההשתתפות שלי מלכתחילה באשכול). בין אם זה זיהוי בעיות ותיקון, ואפילו דיונים בנוגע לאחריות מוצר, החלפת מוצר בחנות וכו'.
אני יכול לייעץ מהנסיון שלי גם על חומרה שאני מרוצה ממנה, או לא מרוצה ממנה ולציין לשבח חנויות שנתנו שירות מעל המצופה, כפי שעשה kill-machine פה באשכול.
אני חושב שיש לי הרבה מה לתרום לפורום הזה, אבל תמיד אני מוצא את עצמי בתוך וויכוחים שמזכירים את פורום פוליטיקה
|