08-09-2007, 00:49
|
|
|
חבר מתאריך: 25.11.04
|
|
קציצון?
דווקא לא. נגד כמוך. טוב, לא בדיוק כמוך, אני מסיים משפטים עם נקודה.
1. לא חסרים מקומות אזרחיים שמנצלים את העובדים שלהם גם. הצבא שלנו, הכל כך "ערכי", לא צריך להיות כזה.
2. תראה את התשובה שנתנו לך. מסכים איתה בכל מילה.
3. בהחלט. העניין הוא שזה שבן אדם מגיע למשרד מדי יום, עובד 10-11 שעות, ואז חוזר הביתה, לא מצדיק את זה שתתן לו תת-תנאים, כי הוא "לא אוכל חול". אולי בחובה היה משמעות ל"מי טוחן יותר", בקבע, אני סיימתי לתת את מה שאני חייב לתת למדינה. כל דבר מעבר, עוברים למודל אחר, מודל שבו אני עובד, וצריך לגמול לי במשכורת, ההולמת את העבודה שאני עושה. משכורת הרעב כמו שנותנים היא בזיונית.
4. השתחררתי כבר ידידי. ולמען האמת, אני עושה אפילו קצת יותר.
5. להתבכיין? אם היו אומרים לך שתלך לעבוד עכשיו 6 שנים בחינם, תמורת זה שבעוד 6 שנים תרוויח פי 2 מאשר מה שהיית מרוויח אם לא היית עושה את ה6 שנים האלה, היית עושה את זה? עד שלא היית בנעליים של בן אדם, אין לך שום זכות להסתכל עליו מלמעלה, ולהגיד שהוא מתבכיין.
בן אדם צריך להיות מסוגל לחיות בכבוד תמיד, לא רק בעוד 6 שנים.
אני את היום עבודה שלי הייתי מסיים ב7 לפחות. בתקופות לחץ לא מועטות, הייתי מגיע הביתה במקרה הטוב ב12 בלילה, רק כדי להתחיל שוב פעם יום עבודה ב8. אני בטוח שנגד מהולל שכמוך לא מתקרב אפילו לכל כך הרבה שעות עבודה רצופות. אחריות? האמן לי, בשנת הקבע הראשונה שלי, כנראה שהייתי אחראי על דברים יותר חשובים מאשר אתה תהיה כל השירות הצבאי שלך. אה, ולקחת פיקודיות ואחריות לא תורם למשכורת, להפך, לצאת לקורס קצינים עוד מוריד לך.
|