לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-09-2007, 20:00
צלמית המשתמש של Mithrandir21
  משתמש זכר Mithrandir21 Mithrandir21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.07
נגן Crystal Player לא נשמע ברמקולים.

קשה לשייך למה בדיוק מתקשרת הבעיה אבל נראה שזה קשור בנגן הזה. קנו לי מסך 19" שבעצם מחובר כרגע גם לממיר של הוט וגם למחשב. העניין הוא כזה, החיבור מהטלוויזיה למחשב: חיברתי את כבל ה-VGA בכניסה של הכרטיס מסך וכבל Audio (ה-RCA הקצת יותר עבה מהרגיל) ליציאת Audio השנייה של המחשב, כלומר מה שאני חושב שהיא יציאת Audio שנייה (בראשונה מחוברים דרך מפצל הרמקולים ואוזניות), והייתי בטוח שהיה בסדר כי הפעלתי את winamp ושמעתי מהרמקולים גם של הטלוויזיה וגם של הרמקולים וגם של האוזניות, כנ"ל לגבי קול ותמונה כשאני מריץ בwindows media
player, הכול היה בסדר. היום יצא לי להפעיל סרט דרך ה-crystal ולמרבה תדהמתי, לא נשמע קול מהרמקולים של הטלוויזיה, אלא רק מאלו של המחשב. את אותו הסרט ניגנתי בwindows media player ושומעים מהרמקולים של המחשב. עכשיו, תוך כדי שהוא מנגן את הסרט ב-crystal החלפתי וחיברתי את חיבור ה-Audio מהטלוויזיה ליציאה הראשונה של ה-Audio במחשב והפלא ופלא, פתאום שומעים מהרמקולים של הטלוויזיה. כלומר, זה כאילו הcrystal לא מעביר קול ליציאה השנייה במחשב. איך זה יכול להיות ומה אפשר לעשות בשביל לתקן. תודה מראש ומקווה שזה לא היה ארוך וטרחני מדי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר