04-09-2007, 21:25
|
|
|
חבר מתאריך: 26.07.07
|
|
סלח לי סירפד...אבל אני חייב!
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Rationalist
אני הייתי הולך על מוטיבים שיאפיינו את המשטרה יותר טוב מסתם "מ" עם מגן דוד.
הייתי מתחיל עם נייר קופי מחורר (חוקרים - כבוד). אחרי זה הייתי שם משהו כמו ספידומטר עם 700,000 ק"מ (בל נשכח את המשא"ז). חשוב שיהיה כיתוב אלכסוני שקוף למחצה, עם האותיות "ל", "ט", "ב", "י" ו-"ה" (לצורך הדגשת קשרי הידידות בין ישראל, לטביה, והמוסדות האקדמיים של הנ"ל). אם יש מקום, אולי כמה להבות יתרמו לאווירה הכללית (איך אפשר בלי ניסו "חרא עליהם, שיישרפו" שחם?).
הרקע לסיכה צריך להיות מקרטון, כמובן (לתפארת אגף התנועה).
אולי יש טעם בפיצול לשתי סיכות - אחת ליודעים לקרוא והשנייה ליודעים לכתוב?
אגב, יצאתי מתוך נקודת הנחה שמדובר ביחידה משטרתית שלא מאיזור הדרום. אם טעיתי, ומדובר ביחידה מאיזור הדרום, הייתי מוסיף איזה קלסתרון של בדואי, לצד תמונת מבוקש של איש עם שיער לבן.
|
הבחור החצוף וכדאי שתדעו את זה ,מבקש ממני בפרטי להתנצל בפניו בפורום.אז בעדינות אני אגיד לך את זה...תלבש נעליים(רצוי נעלי ספורט ותקפוץ!) אתה חושב שתלכלך על אנשים טובים בגלל קומץ שהוא לא טוב ואז אני אתנצל בפניך,חוצפן.אני מכיר מספיק חברים וזה כולל גם אותי שנפצעו בעת מילוי תפקידם,הארס שאתה מפזר פה לא ימחק את החיוכים הרבים שקיבלתי מאזרחים לאחר שהחזרתי להם את רכבם,רכושם ילדיהם,או עזרתי להם בדברים רבים. אם יש לך ספק אני יכול לצרף לך עשרות תעודות שיסתמו לך את הפה המלוכלך שלך.