לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2007, 18:48
  Rationalist Rationalist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי galdan12 שמתחילה ב "מבקש את עזרתכם- זקוק לרעיונת לסמל יחידה!!"

אני הייתי הולך על מוטיבים שיאפיינו את המשטרה יותר טוב מסתם "מ" עם מגן דוד.

הייתי מתחיל עם נייר קופי מחורר (חוקרים - כבוד). אחרי זה הייתי שם משהו כמו ספידומטר עם 700,000 ק"מ (בל נשכח את המשא"ז). חשוב שיהיה כיתוב אלכסוני שקוף למחצה, עם האותיות "ל", "ט", "ב", "י" ו-"ה" (לצורך הדגשת קשרי הידידות בין ישראל, לטביה, והמוסדות האקדמיים של הנ"ל). אם יש מקום, אולי כמה להבות יתרמו לאווירה הכללית (איך אפשר בלי ניסו "חרא עליהם, שיישרפו" שחם?).

הרקע לסיכה צריך להיות מקרטון, כמובן (לתפארת אגף התנועה).

אולי יש טעם בפיצול לשתי סיכות - אחת ליודעים לקרוא והשנייה ליודעים לכתוב?

אגב, יצאתי מתוך נקודת הנחה שמדובר ביחידה משטרתית שלא מאיזור הדרום. אם טעיתי, ומדובר ביחידה מאיזור הדרום, הייתי מוסיף איזה קלסתרון של בדואי, לצד תמונת מבוקש של איש עם שיער לבן.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-09-2007, 22:21
  galdan12 galdan12 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.05.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Rationalist שמתחילה ב "אני הייתי הולך על מוטיבים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Rationalist

הייתי מתחיל עם נייר קופי מחורר (חוקרים - כבוד). אחרי זה הייתי שם משהו כמו ספידומטר עם 700,000 ק"מ (בל נשכח את המשא"ז)

דבר ראשון,אני מבין (אולי) את הזעם שלך,ויש רבים כמוך! מה לעשות שהתדמית (אם בכלל יש) של השוטרים בארץ "לא משהו" !

אבל,למתנדבים יש לי הערכה רבה מאוד,ולא מעטים מהם הייתי מגייס במקום הרבה שוטרים! תן להם את הכבוד הראויי להם!!!!

דבר שני,מדובר ביחידה לוחמת,אז נראה לי שנוותר על המחורר!!!

וישנם כמה מוטיבים שבמשטרה לא מוכנים לוותר עליהם,כמו ה "ממ" המשטרתית במרכז,והמגן-דוד,שאת האמת גם אנחנו לא מוותרים עליו!!!

השם עדיין לא סגור,ישנן כמה הצעות,נמתין עד להחלטה סופית!!!!

תודה לעוזרים !
ישן 03-09-2007, 01:36
  Rationalist Rationalist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי NehemiaG שמתחילה ב "אני מניח שיש צורה ודרך לומר..."

במיוחד כאן לא ישתיקו אותי? אתה יודע כמה פעמים אדון סירפד העביר לי מסרים כאלה?

אין לי כוונה לעדן ניסוחים (קראת בכלל את ההודעה הפותחת? היא מוסיפה יותר כבוד לפורום מהתגובות שלי?), רק בגלל שנפשו העדינה של סירפד לא אוהבת את הצורה בה אני כותב את דעתי על המשטרה.

לא פתחתי אשכול בנושא. הגבתי בצורה עניינית לחלוטין (אלא אם כן נשאלתי על LAPD ולא שמתי-לב).

בקיצור, אני לא הטיפוס שאיומים עובדים עליו. הכי טוב שסירפד (הדמוקרט הנאור) יעשה כבר משהו וימנע מכולנו את תחושת-המתח באשר לתוצאות אותם מקרים שהוא אינו רואה בעין יפה. אותי לימדו בגיל צעיר שאם מסמנים קו בחול, לא נותנים לאף אחד לעבור אותו - מעניין מה לימדו את סירפד, אה?
ישן 04-09-2007, 13:03
  RedGti07 RedGti07 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.07
לכל תומכיו....
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Rationalist שמתחילה ב "אני בוחר להמשיך ב"אנטגוניזם..."

ציטוט:
אני בוחר להמשיך ב"אנטגוניזם קיטורים וזלזול" שלי במשטרה. יש לזה קשר לכך שאני משלם מיסים וכו'.

אני יודע שלא תראו (אתה ברבים?) זאת בעין יפה, וזה לא ממש מטריד אותי (בטח לא כמו העובדה שיחידת אתגר הצליחה למנוע גניבה של רכב שלם מתחילת השנה, לעומת התקופה המקבילה בשנה שעברה). לשיקולך.

מאיפה הוא הביא את הנתון הזה?
אני מתנדב כמה שנים ואני מרגיש בעצמי שמאז שהוקמה היחידה ,ירדו דרסטית גניבות הרכב ומיוחד הרכבים היקרים.ממידע שיש לי נתפסו כמה חוליות גנבים שהיו מן השולטות בתחום גניבות הרכבים באזור המרכז. חוץ מזה ,למה שלא תאשים את המדינה שיכלה לבנות גדר הפרדה כבר ממזמן ולהפסיק את התנועה של השבח"ים פנימה והחוצה ללא מפריע וגם למחסומי הצבא שלא משתפים פעולה עם המשטרה לגבי בדיקות של רכבים שנכנסים לשטחים,ותרומה למאמץ נגד גניבות הרכבים. רוב הגניבות מתבצעות על ידי שבחים כך שניתן לעשות רבות בנושא אם מישהו בממשלה היה עושה משהו בנידון!
ולך אדוני ,מעניין אותי מה אתה עושה למחייתך? אולי תיגש לתל השומר,תשאל איפה החדר של שלומי אסולין,ושם תשטח את תלונותיך לפני משפחתו שכן הוא לא יוכל לענות לך כי הוא נדקר בעורפו על ידי אותם גנבי רכבים שלטענתך הוא בכלל לא מנסה לעצור.

ישן 04-09-2007, 21:25
  RedGti07 RedGti07 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.07
סלח לי סירפד...אבל אני חייב!
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Rationalist שמתחילה ב "אני הייתי הולך על מוטיבים..."

ציטוט:

הייתי מתחיל עם נייר קופי מחורר (חוקרים - כבוד). אחרי זה הייתי שם משהו כמו ספידומטר עם 700,000 ק"מ (בל נשכח את המשא"ז). חשוב שיהיה כיתוב אלכסוני שקוף למחצה, עם האותיות "ל", "ט", "ב", "י" ו-"ה" (לצורך הדגשת קשרי הידידות בין ישראל, לטביה, והמוסדות האקדמיים של הנ"ל). אם יש מקום, אולי כמה להבות יתרמו לאווירה הכללית (איך אפשר בלי ניסו "חרא עליהם, שיישרפו" שחם?).

הרקע לסיכה צריך להיות מקרטון, כמובן (לתפארת אגף התנועה).

אולי יש טעם בפיצול לשתי סיכות - אחת ליודעים לקרוא והשנייה ליודעים לכתוב?

אגב, יצאתי מתוך נקודת הנחה שמדובר ביחידה משטרתית שלא מאיזור הדרום. אם טעיתי, ומדובר ביחידה מאיזור הדרום, הייתי מוסיף איזה קלסתרון של בדואי, לצד תמונת מבוקש של איש עם שיער לבן.

הבחור החצוף וכדאי שתדעו את זה ,מבקש ממני בפרטי להתנצל בפניו בפורום.אז בעדינות אני אגיד לך את זה...תלבש נעליים(רצוי נעלי ספורט ותקפוץ!) אתה חושב שתלכלך על אנשים טובים בגלל קומץ שהוא לא טוב ואז אני אתנצל בפניך,חוצפן.אני מכיר מספיק חברים וזה כולל גם אותי שנפצעו בעת מילוי תפקידם,הארס שאתה מפזר פה לא ימחק את החיוכים הרבים שקיבלתי מאזרחים לאחר שהחזרתי להם את רכבם,רכושם ילדיהם,או עזרתי להם בדברים רבים. אם יש לך ספק אני יכול לצרף לך עשרות תעודות שיסתמו לך את הפה המלוכלך שלך.

ישן 07-09-2007, 19:52
  טל ענבר טל ענבר אינו מחובר  
מומחה לתעופה, תעופה צבאית, חלל ולווינות. חוקר בכיר במכון פישר

חבר מתאריך: 02.07.05
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי galdan12 שמתחילה ב "לא אגיב על תגובות מתלהמות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי galdan12

אנו חושבים לצרף איזו בע"ח לסמל,בע"ח מעניין כמה שיותר,ושלא נעשה בו/בה שימוש עדיין (לא ע"י צה"ל ולא המשרה)

!!

מספר בע"ח העונים לתאור הנ"ל: אופוסום, טירנוזאורוס רקס (ובעצם כלל הדינוזאורים), פלנקטון, קואלה, נמר שן חרבי, חולד, פיל ים.

ועכשיו ברצינות - כל הודעותיך לא מסתכמות לכלל מידע סביר שנותן אפשרויות לסייע לך.

מהות היחידה, איזור גיאוגרפי של פעילותה, סוג מסוים של אמל"ח המאפיינה, היסטוריה מסויימת שלה (האם היא דבר חדש לחלוטין שלא היה קיים או חידוש של משהו מהעבר) וכיו"ב - כל אלה מאפיינים חשובים, שניתן להתייחס אליהם בעיצוב של סמל.

כפי שכבר צוין - מדוע כנפיים? בשביל הרושם?
ישן 07-09-2007, 21:22
  שחר אדום שחר אדום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.06
מסכים לחלוטין
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי טל ענבר שמתחילה ב "[QUOTE=galdan12] אנו חושבים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי טל ענבר
מספר בע"ח העונים לתאור הנ"ל: אופוסום, טירנוזאורוס רקס (ובעצם כלל הדינוזאורים), פלנקטון, קואלה, נמר שן חרבי, חולד, פיל ים.

ועכשיו ברצינות - כל הודעותיך לא מסתכמות לכלל מידע סביר שנותן אפשרויות לסייע לך.

מהות היחידה, איזור גיאוגרפי של פעילותה, סוג מסוים של אמל"ח המאפיינה, היסטוריה מסויימת שלה (האם היא דבר חדש לחלוטין שלא היה קיים או חידוש של משהו מהעבר) וכיו"ב - כל אלה מאפיינים חשובים, שניתן להתייחס אליהם בעיצוב של סמל.

כפי שכבר צוין - מדוע כנפיים? בשביל הרושם?

מסכים לחלוטין עם טל.

בהזמנות זו , מבקש ללמוד מנסיונו של טל בנוגע לסיכות יחידות קרקעיות ברחבי העולם . האם גם בשאר העולם נפוץ השימוש בכנפים גם ביחידות אשר אין להם ולו צל צילו של קשר לעולם התעופה?
ישן 07-09-2007, 21:43
  shlomz shlomz אינו מחובר  
מנהל פורום מילואים (במיל.)

חבר מתאריך: 21.08.06
נו, באמת...
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי שחר אדום שמתחילה ב "מסכים לחלוטין"

הכנפיים הפכו למוטיב חוזר בסמלי הצבא הישראליים, המציין "עילית" ולא "מוטס" דווקא. מבחינה עיצובית, יש להן יתרון, מאחר והן יוצרות סימטריה נעימה לעין, היכולה לשמש כרקע לאלמנט לא-סימטרי. יש לא מעט יחידות בלתי-מוטסות בעליל המשתמשות בכנפיים בסימלהן, ולא מהיום (סיירת רימון קופצת לראש, גם לוט"ר אילת, ועוד ועוד...).

אגב, דווקא במס' סיכות משטרתיות ניתן פיתרון עיצובי יפה, בכך שה"כנפיים" אינן כנפיים ממש, אלא אלמנט עיצובי שנועד ליצור את הסימטריה האמורה (ע"ע סיכת ימ"מ, סיכת ילת"מ או סיכת הפלס הישנה והיפה).

http://www.baking.co.il

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:15

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר