01-09-2007, 08:44
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
לדעתי
הדבר היחיד שאתה צריך לשנות בהתנהגות שלך עם המין השני היא לא אותך עצמך, אלא את הגישה שלך. אם אתה תשנה את התנהגותך רק כדי למשוך את הצד השני, זה כמו מסיכת פיתוי שברגע הראשון שהיא נעלמת - הצד השני בורח.
אם תשנה את הגישה שלך כל ההתנהגות שלך תשנתה בהתאם:
הגישה שצריך לשנות היא: לא מה אתה רוצה לקבל מהצד השני אלא מה אתה יכול להעניק לו. כי ברגע שאתה אוהב באמת אתה מחפש איך לעשות לצד השני טוב, ולא איך שהוא יכול לעשות לך טוב. זו גישה שונה לגמרי. אתה שם לב לצד השני, מה הוא אוהב, הופך לרגיש לצרכיו.
אתה ממשיך להתחשב בצד השני עד כמה שניתן בלי לוותר על עצמך.
אתה הופך להיות רגיש לצרכיו.
אתה שם בשבילו כשהוא צריך אותך, כשכואב לו, כשהוא זקוק למשענת.
מצד שני אם אתה נותן ומנצלים אותך - להעיף מיד.
אם אתה מרגיש שמשחקים איתך משחקים - להעיף מיד.
האמת, שאת הנקודה הזו של שינוי בגישה קשה להסביר לך. אני כבר יודעת שתגיד לי שאתה כן נותן הרבה וכן מעניק. אבל אתה נותן במטרה לקבל חזרה. נותן כי יש לך אינטרס. אתה צריך לתת בלי לבקש תמורה. המטרה העומדת מאחרוי הנתינה שלך צריכה להיות הטוב ורווחת הצב השני. לא רווחתך ומה שאתה הולך לקבל מזה. זה לא "אני אקשיב לה, ואז היא תיפתח כלפי ואז היא תיתן לי לשכב איתה". זה "אני אקשיב לה כי כואב לה, וזה עושה לה טוב, ואני רק רוצה שיהיה לה טוב ותהיה מאושרת". קשה להסביר את ההבדלים בלי להרגיש אותם, כי המעשים הם אותם מעשים, אבל מקורם שונה, מה שהופך את אופיים לשונה, ובסופו של דבר התוצאות שמקבלים בעקבות אותם מעשים הוא שונה.
לגבי המשפט "אם לא מחפשים מוצאים" - כל אחד ואמונתו הוא.
לפי דעתי זו לא נוסחה. כשלא מחפשים - זה צריך להיות אמיתי לגמרי. צריך באמת באמת לא לחפש. לא רק להתנהג כאילו לא מחפשים. זה ממש כמו ללכת ברחוב, ופתאום משום מקום אתה רואה 200 ש"ח על המדרכה. לא ציפית לזה. רק הלכת לקנות חלב במכולת. לא יצאת מהבית עם כוונה למצוא 200 ש"ח. לא חיפשת. פשוט מצאת.
באיזה שהוא ספר מצאתי גירסה קצת שונה של המשפט הזה, אבל הסבירו לי את משמעות המשפט. כלומר מה בכל זאת צריך לעשות.
העיניין הוא שכל בנאדם מקבל בן זוג על פי רמתו הנפשית, הרוחנית. אדם פחות מפותח מהבחינות האלה יקבל אדם ברמה שלו. לא אדם בכמה רמות מעליו. כי אז האדם שנמצא כמה רמות מעליו רק יסבול, כי גם לו מגיעה אהבה ברמה שלו, והוא לא יכול לקבל אותה כי אותו בן זוג לא יכול להעניק לו אותה. אין לו את הכלים כי הוא נמצא כמה רמות מתחתיו. מצד שני אותו בן זוג שנמצא כמה רמות מתחתיו אולי יהנה מאהבה, אבל הרבה פעמים הוא לא יבין את צורת האהבה שהוא מקבל וזה יהיה כמו רעל בשבילו.
אז העיניין הוא שאתה צריך לפתח את עצמך כדי שתקבל בן זוג לפי הרמה החדשה שלך.
אם אתה נתקל כל הזמן בבנות זוג פונטציאליות ביצ'יות שלא רוצות אותך ורק רוצות לנצל זה אומר שאתה צריך לפתח את עצמך יותר, ואז הבחורות שתפגוש יהיו ברמה שונה לחלוטין. כאלה שלא ינצלו אותך וכאלה שלא ישחקו איתך משחקים מלוכלכים. זה עדיין לא אומר שתהיה זוגיות, כי זה בידי שמיים, אבל אתה תפגוש בחורות ברמה יותר גבוהה.
בקיצור מה שאתה צריך לעשות כרגע זה דווקא להשקיע בעצמך. להתפתח. כמו כן אתה צריך להתנהג כפי שהיית רוצה שיתנהגו אליך. זו התחלה טובה. זה ייתן לך בשלב ראשון בירור עצמי מה אתה בדיוק נותן ומה אתה רוצה לקבל. כשאתה יותר ברור כלפי עצמך מה אתה בדיוק רוצה לקבל, קל יותר לסנן.
בהצלחה.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|