14-02-2005, 19:30
|
|
|
חבר מתאריך: 05.12.04
|
|
תודה רבה
ראשית, אציין שהאשכול הזה קשה לכתיבה עבורי עד מאד, לכן אנא התחשבותכם.
שנית, ברצוני להודות לכולם עבור ההתעניינות והדאגה הכנה, הן בגיני והן בגין קטי.
הבחנתי שהתיבה הפרטית שלי הופצצה בהודעות, אני מבטיחה להשיב לכל אחד ואחד בהקדם.
שני דברים מרכזיים התרחשו בחיינו בימים האחרונים:
אנו קמנו משבעה על אמנו במוצאי שבת. עדיין המומים ומרגישים מעט תלושים. אומרים שהזמן מרפא הכל.....
הדבר השני התרחש לפני שעות מספר ולמעשה, ברגעים אלו מתהווה.
קטי, עדיין בטיפול נמרץ, למרות שמצבה יציב והשתפר (היא כבר נושמת בכוחות עצמה ואט ,אט מנותקת מכל המכשירים שהפעילו אותה).
לפני מספר שעות התברר לנו כי יש תורם ויש הן מנתח והן מרדים, אשר מוכנים לבצע את הניתוח.
אז עברנו מאבל נוראי לטירוף מוחלט... טוב, מעולם לא אמרתי שאני חיה בבית נורמאלי.
אם הכל יסתדר (עם חברת אל על וסידורים וריצות אחרות), אנחנו טסים הלילה לארה"ב. או מקסימום מחר.
על אף כל ההמולה מסביב, אני מרגישה צורך מיוחד להודות לכם, אז הרשו לי לנצל אשכול זה ולהביע תודתי למספר אנשים מיוחדים, אשר הכרתי בזכות הפורום הזה.
דורון וידידתו שמעת, אני חייבת לשניכם עדסוף ימיי. עשיתם ללא ידיעה, את הבלתי יאומן הן עבור קטי והן עבור חולים אחרים. תודה.
אסף- על התמיכה, העידוד, מכתבים ארוכים, הערות בונות, רצון בלתי נלאה להיות לעזר ונכונות להגיע בכל עת, על החשיפה לאומנות והעברת הלילות הארוכים והקשים. על כל אלה ועל יותר - תודה ענקית.
שרון - אתה תשאר פולני לנצח........תמשיך להיות בדיוק ככה. תומך, מעודד ויודע כיצד להיות חבר. גרמת לי לצחוק הרבה. עזרת הרבה ותמכת. תודה על הכל.
הגר - ראשית תחליפי את הוילון הכתום, אח"כ תחשבי על החוב החברתי שאת חייבת לי. תודה עבור הניחומים.
אתם כולכם אנשים אמיתיים וזה כל הקסם.
ולפני סיום חוב קטן להסדיר,
שונרא- הגבת באחד האשכולות על הזמרת סזריה אבורה. ואני שכחתי להגיב בחזרה. אז כן מוכרים חלק מהדיסקים שלה בארץ. בכל אופן, לנו יש את כל הדיסקים שלה. אשמח להעביר לך אם תרצה.
זהו, חברים
נותר לי לומר לכולכם שוב תודה מקרב לב.
מבטיחה להכנס כשיתאפשר.
כל טוב ובריאות לכל.
אדווה.
נערך לאחרונה ע"י סולידי,ספונטני,רגיש בתאריך 14-02-2005 בשעה 19:38.
סיבה: לא משנה כמה בדקתי, עדיין שגיאות.....
|