28-08-2007, 22:21
|
|
|
חבר מתאריך: 03.07.05
|
|
אני לא יודע עם מי שוחחת ומה הוא שתה, אבל אצלי בדף מפתחות המוצר מופיע W2K... :\
באשר לסיריאלים גנובים, לא לזו הכוונה בשרשור הזה, אם קראת, ואני מניח שקראת, ראית כי הוא רוצה תקליטור חדש. עכשיו הנושא הוא כזה שמבחינה טכנית הוא לא יכול לקבל תקליטור חדש, אבל... הוא יכול לצרוב את התקליטור שלו מחדש. (שוב למיקרוסופט הפתרונים כפי שכתבתי), יצא לי (ואני מאמין שגם לך ולעוד כמה בפורום) להתקין לא פעם תחנות (לא חשוב כרגע איך, באם דרך CD\WDS\RIS\SMS\שרת הפצת IMAGEים אחר וכו') ואני יודע שאי אפשר להשתמש במפתח מוצר של RETAIL\OEM על תקליטור שהוא VL, הקרוי Corporate בקרב החמור וחבריו. את זה אתה ואני יודעים, נכון? יפה. עכשיו זה בסה"כ מה שניסיתי להעביר לשואל בפורום. בשביל לא לגרום לו להוריד ISO לדוג' של XP PRO שהוא VL, ושהוא ינסה להתקין הוא יתפלא ויגיד "אוף, למה זה לא פועל..." או משהו בסגנון. ובאם היה מפורט יותר, הייתי יכול לומר (ועכשיו אני רושם) כי ל- XP HOME זה לא היה קורה, כי XP HOME דורש אקטיבציה (יצא לי להסיר את הדבר הזה מהלפטופ שלי בזמנו ולהתקין מערכת חדשה במקום ככה שלא ממש התעניינתי באקטיבציה וכו') לפי המסמכולוגיה של MS.
מלבד זאת, באשר לסיריאלים הפרוצים, אני מבין שנתנו לך אותם, והם מופיעים אצלי גם ב- MSDN, זה מה שקורה שמדליפים אותם, אגב, ותתפלא, לעיתים רבות אלו עובדי החברה . יש לי מכרים ב- MS שעשו לי FWD למייל עם כמה S\Nים שלהם, ואתה רואה שהם הפיצו את זה לכל ה- GAL שלהם...
ולך תדע, אולי לקח להם זמן כי הם הורידו אותו מקאזה\אימיול...
בכול אופן, ביררתי עכשיו לעומק, ושווה לך מחר להרים טלפון לשירות הלקוחות של MS ישראל ולבקש מדיה חלופית (נראה לי רק שתצטרך למסור להם פרטים מזהים כמו מפתח מוצר \ חשבונית קניה וכו').
נערך לאחרונה ע"י Netanel Ben-Shushan בתאריך 28-08-2007 בשעה 22:24.
|