12-08-2007, 19:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.08.05
|
|
לא ולא
אני לא מבין באומנויות לחימה ולא ברפואה.
אבל אפילו במצבי המוגבל יכולתי להסיק כמה דברים:
המילה "דמגוגיה" הומצאה כדי לתאר את הסרטון שהובא לעיל. מוזיקה מאיימת, ילד שנראה חולה ושותה חלב, וקריינות בקול שקט ומפחיד.
אני לא מאמין לאנשים שמפרסמים דברים מדעיים לכאורה בסרטון תוצרת בית שפורסם באתר כמו מטהקפה.
בזמן התיכון יצא לי לדבר די הרבה עם רופא סיני, והוא הסביר לי ולמחזור שלי את עניין החלב והסוכר הלבן וכל הדברים האלו.
הטענות שהרפואה המזרחית מביאה בגנות החלב נשמעים מאוד משכנעים (החלב מותאם לעגלים ולא לבני אדם, וכד'), אבל אינם עונים על שאלה גדולה אחת- איך זה שרוב החברה הישראלית מתבססת לחלוטין על החלב ומוצריו ובכל זאת הבריאות בישראל אינה מהגרועות בעולם?
איך זה שרוב העולם המערבי מתבסס על החלב ומוצריו ובכל זאת לא נרשמת עליה דרסטית במחלות או במיתות?
ובאופן כללי, גישות כמו שהובאו ע"י משה וע"י אחרים ברשת מהווים את הגישה המזרחית לרפואה. למען ההגינות יש לציין שעל רוב ההנחות והטיפולים של הרפואה המזרחית יש מחלוקת ברפואה המערבית, כך שלהציג את הדברים כאילו מדובר בעובדות זו צביעות.