לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-08-2007, 11:55
  דודי1 דודי1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.07
גרפיקה חיבור USB שלא מזוהה..

תעזרו לי...אל תהיו רעים למה ישר סוגרים לי תאשכול אני לא עושה משהו רע ולא חוקי רק שאלתי שאלה ועד שמישהו ניסה לעזור לי סגרתם לי את האשכול..אז בשביל מה יש פורום אם לא לשאול ושיענו לך? למה ישר נועלים???? שמישהו יעזור לי בבקשה

קניתי מדפסת חדשה ומשוכללת של HP וחיברתי אותה ביואסבי והכל היה תקין במשך חודשיים...ופתאום זה מראה לי כאילו אין מדפסת מחוברת למחשב כשאני מנסה להדפיס או לסרוק משהו למחשב ומהמחשב..ניסית להסיר את ההתקנה והתקנתי שוב את התוכנה אבל כשמגיע הרגע לחבר את הכבל יו אס בי למחשב אני מכניסה וזה רושם לי שההתקן לא זוהה...ניסית בכל היציאות וזה לא עוזר.
והיציאות תקינות כי מחוברים אליהם דברים אחרים כמו עכבר, כבל נתונים וכאלה...וגם קניתי כבל נוסף כי חשבתי שאולי הבעיה בכבל אבל זה המשיך לרשום ההתקן לא זוהה בשני הכבלים.
מה אני צריכה לעשות אני מיואשת מזה המדפסת לא מחוברת לי כבר הרבה זמן ואני ממש צריכה שהיא תעבוד...מישהו יכול לעזור לי?

מצורפות תמונות של מה שהמחשב כותב לי ברגע שאני מחברת את המדפסת ליו אס בי
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:48

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר