לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2009, 15:26
  ben9919 ben9919 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.07.09
לי לא הייתה בעיה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ITZIK555 שמתחילה ב "שאלה בקשר לתוצאה טובה ב2000"

תראה אני לדוגמא לא הכי מהיר בריצת 2000 בסביבות ה 8 דקות ועומת זאת היו איתי אנשים סגיבוש לשייטת שעשו ב 7 דקות 2000 ולא סיימו את המסעות לעומתי שאני סיימתי...

בטח יש כאלה שטובים לריצות קצרות ויש להם מהירות (2000 נחשבת ריצה קצרה יחסית למסעות) ולאחרים יש סיבולת יותר ארוכה, עזוב מהירות אחי, עם 10 קילו חול מדים ונשק מהירות זה לא מה שיפריע לך זה הרגליים הכואבות...
ואני יודע שזה נשמע פלצני אבל באמת הכל בראש עם למישהו יש כושר יותר טוב משלך אז הוא ישבר לא אחרי 5 קילומטר אחרי 7 אבל אחרי 7 קילומטר אתה והוא תעמדו באותו מצב ורק הראש ישחק תפקיד...

עוד פעם אני מדבר עלי אני לא רץ הכי מהר 2000 אבל במסעות סיימתי כמו גדול...

בהצלחה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-11-2009, 20:05
  mardona mardona אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי omer k שמתחילה ב "אדם שיעשה 9:30 ומעלה בריצת..."

*תנאי הסף בגיבוש שייטת 13 הוא לעושת תוצאה של פחות מ 9:45.
אני הייתי בגיבוש שייטת האחרון,ולדעתי הקטע של הבר אור הוא למעשה רק כדי לסנן את האנשים שלא באו עם כושר מספיק ולא יכלו לסיים את הגיבוש בסבירות גבוה מאוד.

אני עשיתי בבר אור 7:41 והייתי יחסית דיי טוב(לקחת שני בחולייה מתוך 18) אבל במסע אחר כך הפרישו אותי אחרי 7+ קילומטר ולעומת זאת היו שם כאלה שסיימו ועשו בסביבות ה 8:05-8:10.
המסע הוא סוג אחר של כושר,תוצאה טובה בריצת 2000 בכלל לא תעיד על סיכויי ההצלחה שלך במסע.
במסע צריך רגליים חזקות מאוד,כושר אירובי ואנארובי מטורף(רצים שם בדופק מטורף)+הרבה הרבה רצון ונחישות,למרות שזה לפעמים לא מספיק והגוף כבר בוגד בך אבל זה הנוסחה פחות או יותר בשביל לסיים את המסע בסבירות גבוה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר