10-08-2007, 13:07
|
|
|
חבר מתאריך: 03.07.05
|
|
chatulim שלום רב,
1. הוא שואל את כולם, במידה והוא היה רושם שם בתחילת השאלה, הייתה פנייה וכאמור הוא היה פונה אל מישהו כפי שאני עשיתי לפי שם המשתמש שלך.
2. לא הבנתי את התוקפנות שלך כלפיו בלי צדק, הוא שאל שאלה, את לא היית חייבת לענות לו על כך. מההכרות הקצרה שלי עם אלכס הוא בחור נהדר שבסך הכול לא מכיר כמוני וכמוך וכמו רבים ואחרים את צבא הגנה לישראל ולא יודע מה כדאי, איפה מומלץ, ומה יש לעשות.
alex188 שלום רב גם לך,
1. בחיל האויר יש יחידת מחשוב גדולה שקרויה יחידת 'אופק' מפקד עליה קצין בדרגת אל"מ, היא נמצאת במספר מקומות ביניהם הקריה אשר נמצאת סמוך לאולפני 'קול ישראל' (אני הכי ממלכתי שיש כזכור לך אחרי חיים יבין והייתי חייב לציין זאת ), ול'מגדלי עזריאלי', וגם על-יד מפעל הפיס (תחמתי לך פשוט את הקריה פחות או יותר) ובצריפין .
2. אני ממליץ לך להגיע ליחידה זו משום שהשירות שם מאתגר וטוב יותר מאשר שיטור אזרחי לטעמי. מה גם, שמבחינת הידע ב- Levels שתלמד ב'אופק' אתה תגיע לרמה גבוהה של ידע, ומי יודע אולי תביא קצת 'גאווה' ותהיה Sysadmin .
3. מדי א' יכולים להשתנות, אל תדאג, אפשר להחליף לך, שזו לא תהיה הצרה שלך. כנ"ל אם תעבור לחיל הים. או שתסע לחו"ל מטעם הצבא והמדינה.
בנוגע למדי ב' - אין לך מה להחליף, גם אפילו אם תהיה קצין בכיר או נגד או שתעשה 3 שנות שירות חובה.
4. תבדוק אם תוכל להגיע או לחיל הים או לחיל האויר, ככה גם במידה ו'תפול' מאחד מהמקומות \ תגלה שאין תקן וכו' תוכל להגיע למקום סביר אחר. (אבל שוב, לעניות דעתי, אין על חיל האויר - הם לוקחים מספר חילות לא מבוטל בתחום המחשוב, רמת הידע, הציוד, ואנשי המחשוב שפועלים מבחוץ (אע"צים, Outsourcing וכו') מספקים סביבה מקצועית הן מבחינת ניסיון (אל תשכח שאין יותר רק חיילים שמתעסקים במחשוב, יש גם אנשים בעלי ניסיון עתיר) ).
אם תגיע לשם תמסור דרישת שלום לכמה ממכריי .
שיהיה בהצלחה.
נערך לאחרונה ע"י Netanel Ben-Shushan בתאריך 10-08-2007 בשעה 13:12.
|