16-08-2007, 11:01
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.05.04
|
|
נושא עם רגישות לאלכוהול כבד
תמיד הייתי חובב של וויסקי, אהבתי לשתות מידי פעם באירועים וכו'
לפני בערך חודש-חודשיים, היה לי ניסיון מאוד רע עם וודקה (אלסקה אם מישהו מכיר, אני כל כך מצטער על שקניתי את זה), אל תשאלו למה, אבל קניתי ושתיתי כוסית של אלסקה בשילוב עם כמה בירות.
באותו לילה הקאתי פעמיים ויום אחרי הרגשתי כזאת חלחלה נוראית, כל פעם שרק חשבתי על הטעם של האלסקה היה בא לי להקיא שוב.. אחרי כמה ימים זה נרגע. בחיים לא קרה לי מקרה כזה, אני תמיד שותה באחריות.
אבל לפני שבוע בערך, הייתי בבאר ולקחתי כוסית ג'ק דניאלס. זה וויסקי שכמובן התנסתי איתו כמה פעמים בעבר והוא האהוב עלי.
אבל.. משום מה.. לא יכלתי לשתות את זה. לגמתי והרגשתי חלחלה איומה שהזכירה לי את הלילה ההוא עם הוודקה. מה גם שאחרי כמה לגימות הנחתי את הכוסית, ואפילו הריח שעלה מהכוס, עשה לי חלחלה איומה.. פשוט החזרתי את הכוסית והלכתי משם.
יכול להיות שפיתחתי רגישות לאלכוהול כבד? אני לא שותה כבד, ממש לא, פעם בחודש-חודשיים-3 אני יושב על כוסית של משקה חריף באיזה באר, כשיוצא. אבל אף פעם לא חוויתי דבר כזה. אגב קורה לי אותו דבר מאז עם וודקה (למרות שאני שונא וודקה, לא נוגע במשקה הזה, אבל איכשהו מישהו שתה לידי והריח הגיע אלי ושוב עשה לי חלחלה).
יש כזה דבר רגישות אחרי מקרה לא מוצלח במיוחד?
I'm praying
Dear lord above
|