12-08-2007, 01:48
|
|
|
חבר מתאריך: 17.06.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי slipkorn
עשיתי איתה היום שיחה בטלפון של משהו כמו חצי שעה או שעה... די הרבה זמן, ואממ.. האמת? לאדע הרגשתי שהיא
פשוט לא מה שקיוויתי שהיא תהיה.. היא די שתיינית, ואממ, לאדע להסביר אבל באופן כללי לא ממש יצאתי מרוצה מהשיחה,
וכן זה שהיא שתיינית מפריע לי כי אם היא תישתה בזמן שאני אהיה בקשר איתה רוב הסיכויים שהיא תבגוד בי.
אני גם הצעתי לה לצאת מחר למרות הכל... אבל היא אמרה שהיא קמה מחר ב6 ושהיא תהיה עייפה, לעומת זאת בסוף השיחה היא אמרה שניפגש
מתישהו על איזה בירה או וודקה, ולאדע אני בספק לגבי כל העניין.
די השתעממתי.. וחתכתי את השיחה בזה שאני צריך ללכת, אבל לא באמת הייתי צריך... די התאכזבתי פשוט, היא די ניראת טוב
אבל לא הבחורה שהייתי רוצה, אני חושב שאולי אני אתן לזה הזדמנות כי אני די נואש אבל בכללי כבר די ירדתי מהעניין. באסהה..
|
אתה לא חייב לאהוב.. אם היא אומרת לך שהיא שותה, והיא מראה סימנים שהיא רוצה (לפי מה שציינתה לפני כן) יכול להיות שהיא בקטע של סקס בלבד.. אחרי הכל היא גם בת 20.. זה לא שהיא ילדה והיא מפחדת מזה.. ובנות כאלה בדרך כלל אוהבות את הגבר ההחלטי.. לפי דעתי אם אתה רוצה יחסי מין איתה (ציינתה שהיא יפה אז תנסה אולי לדבר איתה (תתקשר רק עוד יום, גג יומיים) ותדבר פה ושם.. בקיצור אחרי שיחה של בערך 5 דקות.. אם הכל הולך סבבה.. תשאל אותה בהפתעה כזה.. בלי שום קשר לשיחה.. "אז מה את עושה עוד יומיים" ואם היא אומרת ככה ככה וככה.. תשאל ויום אחרי? אם היא תגיד משהו לא חשוב באחד הימים או משהו.. פשוט תגיד לה.. סבבה, אז תרשמי "מחר את נפגשת איתי, תיהיה בחוץ בשעה ככה ככה וככה.. ותיתלבשי יפה, אל תעשי לי פאדיחות" גם יצחיק אותה, אין מצב שהיא תגיד לך לא.. ותראה להן זה הולך אם היא בראש ליחסי מין אתה תראה את זה כבר בהמשך הערב
בהצלחה