05-08-2007, 23:12
|
|
|
חבר מתאריך: 29.08.04
|
|
זה היה מזמן...
טירונות, ספטמבר 1995. המקום: נחושה.
סמל ושני מ"כים, כל אחד עומד בראש פיסטין אחר, ואז מתחיל הקאדר להכרת משולש ברמודה. פק"לים מלאים, וכל פעם יורדים מפיסטין ועולים לפיסטין אחר בזמנים כמעט בלתי אפשריים. 40 דקות קאדר, כשרק בשלושה ניסיונותהאחרונים עמדנו בזמנים. כנראה שהבנו שזה לא יגמר אם לא נשפר.. אז שיפרנו.
טירונות: אוקטובר 1995. המקום: בהל"צ.
אחרי שבועיים של הובלות (כשהעברנו את הבט"ר ואום דרג' לבהל"צ), עושים מסע פילים של 5 ק"מ למטווחים הרחוקים בתוך פודרה בגובה חצי מטר. אחרי שמסיימים את המסע הזה צבועים בלבן מדברי, הסמל מעמיד אותנו במעגל, מוריד אותנו למצב שתיים, וככה משאיר אותנו. אחרי 5 דקות מבצעים שכיבת שמיכה אחת, אחרי 10 דקות שתי שכיבות שמיכה, אחרי רבע שעה 3 וכן הלאה..
הראשון מבינינו קרס אחרי כמעט חצי שעה. אני הצלחתי להחזיק מעמד 50 דקות, וכשירדתי לשכיבת שמיכה פשוט לא יכולתי להרים את עצמי. כשהכל נגמר, הסמל חישב את כמות הדקות שהאחרון הצליח להחזיק (80 ומשהו אם אני זוכר נכון) וכל מי שקרס לפניו, ביצע שכיבות שמיכה כמניין הדקות של ההפרש.
אימון מתקדם: דצמבר 1995. המקום: רמה"ג.
המ"מ שלי קיבל עצבים על ניצנוץ שלנו, ושלח אותנו להקיף די-9 נוסע. נשמע קל, אבל הביצוע הפך למפרך כשהדי-9 נוסע על אדמה בוצית ומחלקה שלמה מדדה אחריו ושוקעת בתוך אותה אדמה. הצלחנו להקיף אותו ולחזור תוך בערך 40 דקות, וגם זה בגלל שהוא עצר.
GEORGE S. PATTON
|