14-02-2005, 17:14
|
|
|
חבר מתאריך: 04.05.03
|
|
הכיצד להתקין ווינדוס על מחשב נייד
שלום לכולם,
קבלתי מחבר מחשב נייד קצת ישן, פנטיום 2, 266 מג"ה ביפנית ;-) של היטאצ'י
המחשב בעיקרון הוא מחשב נייד עסקי - כלומר הוא אמור להיות כמה שיותר קל, בגלל זה אין עליו כונן קטן או כונן סידי-רום מחוברים אליו פנימית, אלא אפשריים כ-USB
רציתי להתקין מחדש את הווינדוס, כדי שתהייה לי גם תמיכה בעברית, ושראיתי שאין לי Autorun מכונן התקליטורים העתקתי את קבצי ההתקנה של ווינדוס מלניום לכונן הקשיח ושיחקתי עם הקובץ: msdos.sys
ככה שהווינדוס לא יעבוד, אבל בטעות דפקתי אותו ואני תוקע במסך של דוס רק שאין לי יותר מידי אפשרויות :,( והוא מבקש ממני לאתחל את המחשב עם דיסק איתחול...
המחשב לא מזהה אוטומטית!!! את הכונן הקטן ביו אס בי או הסידי-רום!!!!!
יש אולי איזושהי דרך במניו של מי לצאת לדוס פשוטו כמשמעו? או אולי מישהו פה מנוסה עם מחשבים ניידים שאין עלייהם ( פנימית ) כוננים, איך אני מפעיל בהם משהו עם הפעלה כאשר אין מערכת הפעלה על הכונן קשיח?? יש לי חיבור USB x 1, RJ45 x 1 ( רשת ), ושני חבורים מוזרים קטנים ודקים האחד ארוך יותר והשני קצר, מילבד זאת יש גם אפשרות להכניס dumb Card שאין לי מושג מזה...
אשמח לכל עזרה שהיא!! תודות מראש!!!!!!!