לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-07-2007, 23:41
  משתמש זכר steaua rosie steaua rosie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.07
שאלה ללכת ללשכה או לא ? דחוף מאוד

יש לי פרופיל 72 ואני מתגייס ב1 לאוגוסט לנ"מ.....

הבעייה היא שהתאשפזתי לא ממזמן ל3 ימים בבית חולים והיו לי המון בעיות רפואיות בזמן הקרוב. הקטע הוא שאני נמצא כרגע בהליכים רפואיים ובבדיקות,שבסופן ניתן היה לוודא אם יש לי עוד בעיות רפואיות שבגללן אני אצטרך להוריד פרופיל, או לחלופין, אני אגלה שבעיות שהיו לי בעבר אין לי אותם, ואז אני אוכל לעלות פרופיל, וללכת למשהו יותר מתאגר ומספק מנ"מ........

אם אני אבוא מחר על הבוקר ללשכ"ג בחיפה, עם תיקיית המסמכים הרפואיים שלי ואני אגיד להם את מה שכתבתי בשורות הנ"ל, הם יסכימו לדחות לי את התאריך גיוס כדי לסיים את הבדיקות? ז"א- מדור פרט פתוח מחר? ואפשר לבוא אליהם בלי לקבל זימון ?הרי זה לא הגיוני שיגייסו מישהו למערך מסויים מבלי לדעת באופן וודאי שמצבו הרפואי מאפשר לו לשרת במערך זה

נ.ב
שלחתי היום ללשכה פקס, עם מכבת שמסרי את המצב שלי, רק שלא כתבתי את הצד של- הורדת הפרופיל במקרה ש..., אלא רק את הצד שבו אמרתי להם שאני רוצה לשרת בחי"ר, ולא בנ"מ....בכל מקרה אני רוצה לדבר איתם פנים מול פנים, ולזרז את העניינים

תודה על זה שקראתם, ומקווה לתשובה כמה שיותר מהירה

לילה טוב אנשים

נערך לאחרונה ע"י steaua rosie בתאריך 23-07-2007 בשעה 00:03.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-07-2007, 00:23
  דובדבנצ'יק דובדבנצ'יק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.06
תקשיב...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי steaua rosie שמתחילה ב "ללכת ללשכה או לא ? דחוף מאוד"

לשלוח פקס, אל תשלח...בגלל שלשלוח פקס לוקח פול זמן, ודבר שני הם תמיד יבקשו ממך לקבל מסמכים אורגינלים.
עדיף לך לנסוע לשם ולתת להם את המסמכים ולהסביר את המצב שלך,מאשר לשלוח בדואר.
זה יקח זמן עד שהם יקבלו..........וזה יקח זמן עד שהם יתחילו לטפל בזה.....(שליחה בדואר)
אז עדיף לנסוע ולתת להם את המסמכים.
ולא, לא צריך זימון בישביל זה.

לפי דעתי אם המצב שלך בעייתי כפי שאתה מתאר,לא ניראה לי שהם לא ירצו לדחות לך את הגיוס.
כי אם יקרה לך משהו חס וחלילה,ויש לך מסמכים המעידים שיש לך בעיה כזאת וכזאת, אז הם לא ירצו להיסתבך עם זה ולכן, יעדיפו לדחות לך את הגיוס.

בהצלחה!
ישן 23-07-2007, 22:38
  משתמש זכר steaua rosie steaua rosie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי steaua rosie שמתחילה ב "ללכת ללשכה או לא ? דחוף מאוד"

היום שלחתי פקס עם המסמכים הרפואיים שמצביעים על כך שאני עדיין בבדיקות רפואיות..
הפקס הזה הוא צירוף לפקס ששלחתי אתמול...........
הבעייה היא- שאני לא יודע אם בלשכה הבינו את המסר- שהם לא יכולים לגייס חייל לשירות כלשהו, כאשר מצבו הבריאותי נמצא תחת בדיקות והשגחה.....

מישהו יודע מתי הם אמורים להחזיר לי תשובה {אני מקווה שהשביתה הקרבה במשק לא תשפיע על הדואר או משהו כזה},והאם יש סיכוי שבכל זאת יגייסו אותי, ויחזיקו אותי בתל השומר עד שאני אעבור את כל הבדיקות? {במקרה כזה ממש נדפקתי, כי אני רוצה דחיית גיוס, ואז ככה לקבל מנילה חדשה ולשרת בחי"ר, ולא בנ"מ....}

מקווה שהבנתם אותי, ועוד יותר מקווה שתעזרו לי

תודה וביי

נערך לאחרונה ע"י steaua rosie בתאריך 23-07-2007 בשעה 22:45.
ישן 23-07-2007, 22:51
  דובדבנצ'יק דובדבנצ'יק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.06
לא הבנתי אותך בכלל
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי steaua rosie שמתחילה ב "[font=Verdana]היום שלחתי פקס..."

מצד אחד אתה אומר שיש לך בעיות רפואיות, ויש לך פרופיל 72. וכרגע אתה לא רוצה להיתגייס.
מצד שני אתה רוצה ח"יר.
אתה לא יכול להגיע לחי"ר עם פרופיל 72.
ולא ניראה לי שתוכל לקבל מנילה פעם נוספת.

שלחת פקס,אתה אמור לקבל תשובה בעוד שבוע בערך. הם יתקשרו אליך להגיד שהם קיבלו.
אתה הייתה לצרף למסמכים האלה מכתב ביד,בו מה אתה רוצה להגיד להם...שיורידו פרופיל,שידחו גיוס וכו'...
בכל מקרה,אמרת בעוש שבוע אתה מתגייס,ולכן אין זמן. אמרתי לך אין טעם לשלוח פקס.
האופציה היחידה שנשארה לך כרגע,היא להיתקשר מחר בבוקר ללשכת גיוס ולהסביר את המצב מא' עד ת'. ותגיד שרצית לבוא אבל לא נתנו לך להיכנס. תשאל מה אתה יכול לעשות.
לשכת גיוס נורא איטיים עם כל הדברים האלו...לכן אם אתה רוצה להשיג משהו מהם אתה צריך "לחנוק אותם".

אם שום דבר לא ילך, האופציה היחידה שלך היא בבקו"ם להסביר את המצב ויתנו לך דח"ש כמעט בטוח. אם אתה לא תעלה לאוטובוס כלומר תסרב פינוי אז בכל מקרה אתה תשיג את מה שאתה רוצה. אבל לא אמורה להיות בעיה עם יש לך מסמכים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר