|
07-07-2007, 10:45
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
אחרי שאני אומרת הכל על עצמי, להתחיל לגרד משהו שאתם לא יודעים?
גיליתי שיש הרבה:
1. אני לא אוכלת שוקולד בערך מכיתה ג'. לפני הרבה שנים אכלתי טיפה שוקולד, אבל זה היה בטעות. לא ידעתי שזה היה שוקולד, כי הוא היה מצופה וחשבתי שזה מין סוג של סוכרייה.
2. אני שותה מטרנה - טעים לי ומתוק לי.
3. לפני שנה וחצי פירסמתי בפורום של קריון הודעה שאני רוצה למסור את היומנים שלי - כל מה שכתבתי במשך החיים שלי - לכל מי שרוצה. מודעת לעובדה שזה אדם שאני בכלל לא מכירה. מקווה שינהגו בהם יפה והם יעזרו למישהו. מישהי תסריטאית יצרה איתי קשר, וקבענו והכל. אבל בסופו של דבר זה לא יצא לפועל. באותו זמן הרגשתי שאני "מוסרת את החיים שלי". בסוף גרסתי אותם.
בפעם השנייה שהרגשתי דחף לתת אותם למישהו, היה בפסח, השנה. הפעם הרגשתי באופן ספציפי תחושת בטן חזקה לתת אותם (את כל מה שכתבתי מאז גרסתי את האחרים) למישהי ספציפית פה בפורום, שמעולם לא הכרתי ועד עכשיו אני לא מכירה. הדבר התעכב. למרות שהיא ענתה שהיא רוצה ורשמה לי שהיא תיתן לי את הכתובת שלה (זה מרצונה החופשי. אם היא היתה מתחרטת לא הייתי אומרת מילה.), היא התעכבה לתת לי את הכתובת שלה, ואני חשבתי שאולי היא התחרטה. אז זרקתי את היומנים בבוקר אחד הימים. ואז, פתאום אחה"צ קיבלתי ממנה הודעה שבה יש את הכתובת שלה. איך הצטערתי! אבל היתה מחברת אחת - אני קוראת לה מחברת החיוביות, שרק בגלל גודלה, שרדה את השואה של להיזרק לפח. אז שלחתי לה אותה. אין לי מושג אם היא קראה אותה או לא, מה היא חושבת עלי, מה קרה למחברת שלי. לא יצרתי קשר מאז עם אותה נערה, וגם היא לא איתי. אני רק מקווה לטוב. הפעם הרגשתי שאני "מעניקה מתוכי".
אני מתכננת בפעם הבאה שיהיה לי דחף למסור את היומנים לאנשים לא מוכרים לי לגמרי (בתקווה שיעזרו למישהו ובתקווה שינהגו ביומנים שלי יפה, ובתקווה שרק טוב יצא מזה) לפרסם אשכול בפורום זה.
4. אני מתה על קולות של בחורים וגברים, אפטר שייב על בחור/גבר, אוהבת שיער בגוף שלו (זה בניגוד לטרנד שלפני כמה שנים טובות הנהיג כריסטיאן דיור שגבר חייב להיות מגולח גם בחזה). מצד שני 99% מהפרצופים של גברים/בחורים אני לא אוהבת.
5. טוב לב של בחורים, בחורים שמעניקים מתוך הלב שלהם, בחורים שרגישים לאחרים, בחורים שאוהבים שירים פשוט ממיסים אותי מיד ואני יכולה להתאהב בהם בקלות. השנה גיליתי שלאוסף הזה התווספו בחורים שיודעים לכתוב מטריף בעיני. גם בהם אני יכולה להתאהב בלי שאני מכירה אותם.
אני אוסיף עוד כמה סעיפים, על חשבון אלה שלא רשם AU7
6. אני לא יכולה ולא יודעת להגיד לא. אני נותנת לכל אחד לעשות בי מה שרוצים, אפילו אם זה לא טוב לי בטירוף, וזו אחת הסיבות שאני לא יוצאת לפגישות עיוורות.
7. אין לי בעייה לשכן במוחי תיאוריות שסותרות אחת את השנייה - אני חיה עם זה בשלום ויכולה לישון טוב עם זה בלילה (סוף סוף יוצא לי להשתמש בסמיילי של המלאך!...)
8. באופן קבוע אני מטילה ספק באמת שלי, ובהבנתי את המצבים, ואת כוונותיהם של האחרים. תמיד מסנגרת על האחרים. זה עוזר לי לחיות טוב, פחות אפשר להפתיע אותי, אני מרגישה שאני יותר פתוחה. זה+סעיף 7 עוזר לי להסתגל במהירות למצב חדש.
9. אני מאוד אוהבת לפרש שירים.
10. רק השנה, באופן מפתיע פרצה מתוכי האהבה וההבנה לספרות. כשנכנסתי לפרום "כתיבה וספרות" כאן בפרש, התחלתי באופן פתאומי, על התגובה הראשונה שלי שם, לדבר בשפה "מקצועית" יותר של אנשים שמבינים ספרות כמו מבקרים או מורים לספרות. דיברתי על משקלים ומבנים ועוד כל מיני דברים, וזה דבר שממש אני לא יודעת מאיפה זה בא לי, כי בספרות לא הייתי טובה, לא הבנתי כלום, לא הבנתי, לא הצלחתי לפרש אף שיר ועד היום אני לא אוהבת ספרות יפה. זה היה מפתיע ביותר בשבילי.
11. עד גיל 23 לא יכולתי לסיים לקרוא ספר מתחילתו ועד סופו חוץ מטרזן. הגעתי בקושי עד עמוד 10 (או פחות), השתעממתי והפסקתי. בגיל 23 קראתי את "שטוחלנדיה" ומאז אני מצליחה לגמור ספרים מתחילתם ועד סופם, וגם אוהבת לקרוא ספרים. דרך אגב את "שטוחלנדיה" קיבלתי בהשאלה מחברה שלי. כל כך אהבתי אותו, שהעתקתי אותו בכתב יד יפה לנייר וכרכתי אותו.
12. תמיד היה לי פונטציאל וכישרון ליצירה, אבל הוא מעולם לא יצא כמו שצריך החוצה. את היצירתיות והמקוריות והדחף ליצור קיבלתי במתנה מאלהים לפני כמה שנים. פשוט נחת עלי יום אחד, ומאז אני כך. קשה להסביר.
13. נכשלתי בבגרות למתמטיקה, אבל הגעתי לעשות תואר שני במתמטיקה (לא סיימתי אותו), הייתי מתרגלת במתמטיקה במקצוע הכי קשה, בכל הקורסים של תואר שני קיבלתי 95-100, אבל היום, אחרי שאני כבר לא מתרגלת כבר יותר מעשר שנים אני לא זוכרת כלום במתמטיקה. ממש כלום כלום כלום. אני צריכה ללמוד מאפס את הכל. גם את החומר של התיכון. כל האנשים מסביבי תומכים בי וחושבים ומאמינים בכל ליבם שנאי מסוגלת לסיים את התיזה אבל אני היחידה שלא מאמינה.
טוב, אז אני באוברדראפט של 4. לפחות זה לא בחשבון הבנק
אני שומרת לעצמי את הזכות להוסיף עוד במידה ואזכר.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|
|