הייתי במצב שלכם ... וזה עובר
קודם כל , אם אתם רוצים לקרוא מרמור ,
יש את האשכול שלי שנפתח לפני כמה החודשים על כך שבנות רואות בי בתור ידיד , והצרפו אליו לא מעט חבר'ה , מגפה משהו ה"ידידות" .
עכשיו , לגבי זה שאתם מחפשים חברה לחבק , להחזיק וכו ... , מובן ולגטימי , אבל מניסיון שלי ,
זה לא מספיק , אפילו רחוק מלהיות מספיק , חברה לצורך "חברה" יכול להיות די מיותר .
אתם לא מחפשים סתם מישהי ,כדי שהיא תהיה חברה, אתם צריכים מישהו שתרגש אתכם,
שיהיה עקצוץ והתלהבות לקראת הפגישה איתה , שתעניין ,שתאתגר אתכם ..
ולא כל בחורה תתאים לכם ,קחו את זה לתשומת לבכם .
לבעיה הבאה ,ידידות , רבים וחכמים ממני ניסו להתמודד עם הבעיה , אבל אני אנסה לשתף אתכם במה שאני למדתי .
אז ככה , זה לא שבנות לא מחפשות בחורים נחמדים ורוצות רק מניאקים , כמו שאנחנו אוהבים לומר ..
צריך ללמוד להיות ספונטני , לדעת להפתיע אותה , ואולי הכי חשוב לסקרן את הבחורה שמולכם .
לא ללחוץ יותר מדי בקטע של בוא נתחיל קשר , אם נראים "נואשים" לקשר , זה עושה בדיוק את הפעולה ההפוכה .
תקשיבו ,פתיחות זה טוב ,אפילו מעולה , אבל צריך לדעת לעשות את זה במינון , צריך לשמור על מיסתוריות מסוימת,שתהיה מוטיבציה להמשך ההכרות ..
אל תתביישו , תהיו בטוחים בעצמכם ,תגידו מה שאתם חושבים , ואל תתביישו לעקוץ אותה
(כמובן שאם נתקלתם באישה נורא רגישה ובעלת זיכרון ארוך טווח , מומלץ להמנע ( תרתי משמע?) ) .
גיליתי שיש לי נטייה להיות יותר נחמד לבחורות שאני נדלק עליהן,אז פשוט הפסקתי והנהגתי איתן כרגיל .
בחורה שלא הייתה בקטע שלי , הפסקתי להיות נחמד אליה ויותר עוקצני .. אחרי שנפרדתי ממישהי אחרת ,היא הזמינה אותי ל"ארוחה לילית" ,
סירבתי (מה שמשום מה דרבן אותה עוד יותר ) ,כי כבר עד אז פחות נמשכתי אליה ..
בנוסף , כמו שמישהו פעם ציין פה , מרוב שאנחנו רגילים לדבר עם ידידות ,זה קצת בורח לתחומים אחרים , ואז אנחנו מדברים על נושאים "רגישים" , וכתוצאה מכך מבליטים את ה"חולשות" שלנו , לא שצריך להעמיד פנים שאתם "חזקים" וכו.. , פשוט למען האמת זה פחות מושך בנות .
וטיפ אחרון , צריך לצאת מהגישה שיש פה ללא מעט אנשים שפותחים דיונים כאלה , כל אחד מציין "אני נראה טוב" , מראה פחות תופס אצל בחורות ,
אם תטפחו את עצמכם ( להתגלח , להסתפר , להתלבש יפה ) , וגם תהיו שלמים עם עצמכם ( אם משהו מפריע לכם , טפלו בו , בין אם זה פצעים , או בטן קטנה , כמובן שאם אתם בסדר עם זה ,לא חייב לעשות כלום בנידון ) זה ימשוך אליכם תשומת לב מהצד השני .
טוב ,זאת הייתה חפירה ממושכת , מקווה שתרמתי במשהו .
|