16-07-2007, 00:58
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
אז מה אתה אומר - שניישר קו עם ביבי?
לא יודע מה הולך אצלך, אי שם איפה ששומעים על פורומים (זה נושא השיחה שלך עם אנשים? אתה רציני?), אבל רוב אלה שאני מכיר מיישרים קו לפי האידאולוגיה שמנחה אותם, לא לפי אישיות זו או אחרת. "יישור קו" לפי אדמו"ר זה או אחר, זו התנהגות שנפוצה בעיקר בעולם החרדי ובעולם השמאל הקיצוני. אותי אישית לא ממש מעניין מה ביבי אומר או אמר. ואגב: בעולם מחזיקים מעוד כמה חברה ישראלים שהזיקו לישראל... גם מווענונו מחזיקים. אותי לא ממש מעניין ממי "מחזיקים" בעולם: למען האמת "בעולם" לא מכירים מה קורה פה במידה מספקת כדי לשפוט.
פרס אחראי ישירות לייבוא הרוצח המקצועי ערפת (היית עולל אז, אבל תאמין לי שזו אמת). מכאן שהוא אחראי במידה רבה ליצירת מצב שכתוצאה ממנו נרצחו כ-3000 ישראלים ועוד מעל 10000 ערבים לא ישראלים. אם אתה מעדיף את החמימות של "תמיכת העולם" שיבושם לך. אותי אישית מטריד מי יתפוצץ ליד הילדים שלי ברחוב מחר ומי אפשר לו להתפתח. את שאר העולם אני משאיר לך.
כשתגדל תבין שיש אנשים שאשכרה מחזיקים בדעותיהם בלי שזה "כזה כאילו ממש מתקדם". אחרי שאתה אוכל חרא ממרצים בקורס על "יוון במאה ה-19: בין מערב למזרח" בגלל שהמרצה לא אוהב את זה שאתה פעיל (לדעתו) בצד פוליטי "לא נכון", אתה מחושל מספיק כדי לא להתרגש מכל הנערים שמצביעים מר"צ כי אז לעולם לא יתצרכו להסביר כלום. פשוט יצאו אחלה בכזה כאילו.
* רוב אזרחי מדינת ישראל הם לאומיים (מה שאתה מכנה "ימניים"). זה לא רק בפרש: זה בכל מקום. אתה מוקף, אכלתה אותה.
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 16-07-2007 בשעה 01:04.
|