14-07-2007, 13:45
|
|
|
חבר מתאריך: 16.04.07
|
|
1.אני מצטער אם נפגעת -לא זאת כוונתי- ובכל זאת אינני חוזר בי מלומר שאלה דברים לא נכונים.
2.כפי שאתה מציין בדבריך אני קצת יותר מבוגר מאביך ועדיין עובד ,אבל מודע היטב למציאות שסביבי.
3.תכנית ויסקונסין היא תכנית רעה במיוחד לאנשים שמעל גיל 45 לא בגלל שכוונתה רעה, אלא בגלל שבמציאות הישראלית היא אינה מיטיבה עם האפשרות של השגת תעסוקה לבני 45 ומעלה ,ומצד שני היא גוזלת את כבשת הרש -האפשרות לקבל קצבת הבטחת הכנסה לאנשים האלה. אישית לא הייתי מציע לך להיות סמוך על שולחנו המעוות של הביטוח הלאומי ,זה לא תענוג גדול במיוחד.
4.אין קשר בין זה ובין חיוניות או רצון לעבוד. בעיניך אדם שאינו עובד בתנאים משפילים הוא בוגד ב"דת העבודה" סוג של טירוף. למעשה כל דת היא טירוף - ויותר מכל הדתות בעולם דת העבודה היא הדת המטורפת ביותר. היא דורשת מהאדם להיות עבד לזולתו גם עבור תנאים מבישים. שלא תבין אותי לא נכון ,אני בעד לעבוד כל זמן שאפשר אבל איני מכבד את הדת הזאת.
מקדשיה של הדת הזאת טמאים ,כוהניה גנבים ונביאיה שקרנים יותר מכל נביאי השקר שהיו בהיסטוריה.
נביאי הדת הזאת הם אלה שעוקשים את האדם יותר מכולם. תשאל בסין ,הודו, מיאנמר ותאילנד ויספרו לך.
5.תתפלא,אבל הכלכלות הגדולות והמודרניות בעולם כיום הן הכלכלות המאפשרות פחות ימי עבודה בשבוע וחיים תקינים על פני ההתמכרות המטופשת הזאת לפירמה ולבעליה בעבור חופן מצלצלים.