07-07-2007, 23:22
|
|
|
חבר מתאריך: 02.05.04
|
|
אני רוצה רגע לחזור לאכשול הקודם ולהמשיך להגיב על זה...
ציטוט:
במקור נכתב על ידי snoba
איך אתה לא מתבייש להגיד שאנחנו המרוויחות בענין של הגירושין.. אין בך טיפת ידע למה שקורה בעולם הגרושות כנראה ואתה שומע רק את החברים שלך כמה הם אומללים
שאל אותם בלילה מי קם לילדים שהם בוכים, שאל אותם אם הם קופצים באמצע היום מהעבודה שמתקשרים מהבית ספר שהילד לא מרגיש טוב שאל אותם אם הם מפסידים ימי עבודה כשהילדים יושבים בבית וחולים, שאל אותם אם הם צריכים לדאוג לילדים כשהם נמצאים בבית בקייטנות..
ויש הרבה מה לשאול אותם,, יקירי שזעזעת אותי במחשבה שלך שאנחנו "נהנות" צר לי להגיד לך שאנחנו כאן הקורבנות.
אתם מהרגע שאתם מתגרשים מאיתנו, אתם חופשיים פרפרים בלי דאגות חוץ מלשלם מה שמגיע לילדים שלכם.. אתם לא משלמים מזונות לנו לאשה לנו הוא לא חייב כלום, הוא הביא ילדים, אתם משלמים לילדים שלכם שיגדלו ויתפרנסו בכבוד.
הנשים הגרושות עם הילדים חייהם לא קלים בכלל, אנחנו שורדות יום יום מלחמת קיום חזקה וקשה מבחינת מזון לבוש ושלא יחסר כלום לילדים שלנו.
אז אבקש את התנצלותך.מה אתה חושב שאנחנו נסבול אתכם כשאתם הולכים לאחרת, כשאתם מרימים ידיים כשאתם עושים מה שבא לכם ונשאר נשואות לכם.. איפה הכבוד שלנו..אי אפשר לאכול מהעוגה ושהיא תשאר שלמה
הייתי אומרת שאתה ממש חצוף בתגובה שלך ואני כשאה חד הורית שחיה יום יום במלחמה בבית אבקש התנצלותך.
|
למה את מערבבת בשר עם חלב???
המזונות שאת מקבלת סוגרות לך את הפינה של גידול הילד, כלומר, כסף לילד יהיה לך כל חודש מבן הזוג שממנו התגרשת, אז על זה אין לך מה לדאוג. וכמו שמישהו הגיב ממש אחרייך בקשר לעו"דים תאבי בצע, אז כמובן שגם כאן אתן יכולות לתפוס טרמפ ולקחת לבעל את האוטו, את הכסף של הכתובה ועוד נכסים כאלה ואחרים, ככה שזה לא נגמר רק במזונות לילד. ואמנם אני מדבר מנסיון של חברים שממש ראיתי בעיניים איך קורה להם ככה, חבר שלי צריך עכשיו לשלם כל חודש לגרושתו 1250 שקל מזונות לילד (הילד בן שנתיים, תעשי חישוב כמה זה יוצא כל חודש עד שהילד מגיע לגיל 18, תגיעי ליותר מ 200 אלף שקל !!!) + לקחה לו את האוטו + השאירה אותו עם משכנתא של אללה.
פתאום את באה ואומרת שקשה לך לגדל את הילד, אז למה הבאת אותו בכלל??? צאי, תבלי, תעשי חיים, מה את צריכה ילד? כדי לבוא אחר כך ולבכות על כמה שקשה לך לגדל אותו ???? את בישלת את הדייסה - את תאכלי אותה !
מה גם שגרושות מידי תופסות בחור חדש שיכלכל אותן. ואז הן כביכול מקבלות "משכורת כפולה", גם מהגרוש וגם מה"פראייר" החדש.