לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-07-2007, 23:08
  WqBw WqBw אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.06
המדור הפסיכוטכני - רק שבחים !

שלום לכם ,
לאחר עיון מעמיק בעומקי הפורום ראיתי אשכול של מלש"ב [כנראה לשעבר] שהתלונן על המאבחנות הפסיכוטכניות, אז אני שולל נחרצות את דעתו על הניסיון האישי שלי, לפי דעתי את המדור מחזיקים אנשי מקצוע נבונים וחכמים .

הכל התחיל בלשכת הגיוס, נכנסתי לחדר אימות נתונים, מולי ישבה חיילת נמוכה וחמודה, נראתה לי מאוד פיקחית וחמודה, עשינו את התהליך הידוע לרובכם , יצאתי עם חיוך והרגשה של תחילת היום , לא לפני שקיבלתי חיוך עמוק מאותה "מאבחנת" , וברכת בהצלחה וגם ציון מכסימלי .

לאחר מכן , הגעתי לחדר הראיונות , כאן הגעתי למסקנת האשכול שאתם נמצאים בו , מולי נמצאה לה חיילת מאוד חמודה, אפשר לומר שהיא חמודה, משדרת נאמנות ושופעת חוכמה , ידעתי שאפשר לסמוך עליה , היא שידרה תכונות מעוררות נאמנות, ידעתי שאני נמצאה עם בחורה איכותית, ואני מקווה שהיא ידעה את אותו דבר .
ישבנו ודיברנו עליי, אני בנאדם מורכב , עם תפיסת עולם \ אידיאולגיה מאוד מורכבת , והצגתי קצת מזה בפניה , לפי מבטה היה לי ברור כי הראיון הזה הוא הצלחה , אולי זה בגללה בכלל ?!

ובנוגע לשירות הצבאי , זה עניין מעט מסורבל , אך היא ניסתה לגרור אותי למקומות מעולים , כלומר שאני אומר דברים רק לטובתי , אומנם היא לא הכניסה לי מילים לפה , והגיעה לסמקנות רק בעזרת מילת ה "כן" שלי , אך היה ברור לי שהיא רוצה בטובתי ואוכל לסמוך עליה , ונגררתי טיפה אחריה . יצא לנו לדבר המון , נהנתי מכל רגע , ידעתי שאני בר מזל שיצא לי מאבחנת נחמדה ואיכותית כזאת , שמרנו על קשר עין כל הראיון וזה הכניס לי אומץ דבר שקידם מאוד את אותו ראיון , סיפרתי לי איזה בנאדם אני ומה אני מחבב \ מחבב פחות , ולאחר הראיון נפרדו , לא לפני שיצא לי לומר לה "תודה לך" וברמזים עד כמה אני מרוצה ממנה , קיבלתי בנאדם חכם ! נבון ! מבין עניין ! שרק רוצה בטובתי !

אני רוצה לומר שהראיון הזה עזר לי ממש בהמשך היום, ויצאתי בהרגשה טובה ,

רוצה אני לאחל בהצלחה לכל מי שעומד לפגוש מראיינת בזמן הקרוב , ולאחל לו מראיינת כמו שלי .

לגופו של עניין , אני מרוצה מכל ההתנהלות של המדור ורק רוצה לצוות , עלו והצליחו .

חברים ... אתם בידיים טובות !!!

חלק יוצאים מרוצים , חלק פחות , התשובה שלי ממש ברורה , הרגשה ומצב רוח הם דברים שפעולים באופן הדדי , פשוט תבואו בגישה נכונה להכול והכול יבוא אליכם בגישה נכונה .

בהצלחה בהמשך הדרך .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-07-2007, 23:23
  moti89 moti89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי WqBw שמתחילה ב "המדור הפסיכוטכני - רק שבחים !"

אני מניח שאתה מדבר על האשכול שלי.

בכל מקרה, המדור הפסיכוטכני הוא מדור שמורכב מאנשים מגעילים, מתנשאים, חסרי מוטיבציה (כל היום רק מתים לחזור הביתה), שוב פעם מתנשאים (ובלי איזשהי בסיס שנראה לעין), לא מתחשבים בכלל. המדור הזה הוא בית חרושת לאנשים נחותים שאחרי זה מרגישים הכי-חשובים.

הייתי מוסיף פה עוד כמה דברים אבל בגלל שאני מעדיף לשמור על האנונימיות שלי אני לא ארשום... אבל אם הייתי רושם היית מבין איזה סוג אנשים הם.

המדור הפסיכוטכני = המדור להורדת המוטיבציה בקרב מלש"בים.

ישן 09-07-2007, 03:43
  moti89 moti89 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי stinger360 שמתחילה ב "[b]אחי אתה חי בסרטים[/b]......"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי stinger360
אחי אתה חי בסרטים... כולה עשו לך ראיון ואימות נתונים... למה החפירה הגדולה? עשית מזה אשכרה סיפור שלם...

ואם אני אתייחס רגע לנושא האשכול ולא לסיפור מתח שכתבת, אז יש בכל מקום כאלה וכאלה... גם לי בצו ראשון היו אנשים שנראו רציניים ואיכותיים אבל קיבלתי חרא של יחס שבאמת הייתי צריך משהו מהלשכה ולא סתם לעבור איזה צו ראשון שכולם עוברים (חרא של יחס, שקרים וחוסר ידע מוחלט בשאלות ששאלתי).

סוף סוף מישהו שאומר את האמת בפרצוף! כל הכבוד

ולעידו: קל מאוד לבקר אנשים מהצד... אני רק מאחל לך (אפילו שנשמע שאתה לא כ"כ מחבב אותי), שלא תעבור עשירית מהתסכול, היחס המזלזל, הדיבור המגעיל, הטרטורים והפאשלות שאני עברתי עד עכשיו בתור מלש"ב

הלוואי והייתי יכול להוסיף כמה דוגמאות רק בשביל שאנשים כאן יבינו איזה טיפוסים מנהלים את מערכת המיון של צה"ל...

ישן 09-07-2007, 04:15
  צנחן לעולם צנחן לעולם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.07
עם כל הכבוד לך מוטי
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי moti89 שמתחילה ב "[QUOTE=stinger360][b]אחי אתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי moti89
סוף סוף מישהו שאומר את האמת בפרצוף! כל הכבוד

ולעידו: קל מאוד לבקר אנשים מהצד... אני רק מאחל לך (אפילו שנשמע שאתה לא כ"כ מחבב אותי), שלא תעבור עשירית מהתסכול, היחס המזלזל, הדיבור המגעיל, הטרטורים והפאשלות שאני עברתי עד עכשיו בתור מלש"ב

הלוואי והייתי יכול להוסיף כמה דוגמאות רק בשביל שאנשים כאן יבינו איזה טיפוסים מנהלים את מערכת המיון של צה"ל...

עידו עבר ויודע קצת יותר ממני , ממך ומכולנו .

ובתור אחד שכבר 5 חודשים בפורום בחיים לא ראיתי אפילו הודעה אחת של עידו שלא הייתה צודקת

ונכונה. גם שהוא חסם אותי פעם הוא צדק.

תקשיב ותלמד מאנשים שעברו קצת יותר ממך ותאמין לי רק תרויח

נערך לאחרונה ע"י צנחן לעולם בתאריך 09-07-2007 בשעה 04:24.
ישן 09-07-2007, 04:42
  moti89 moti89 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי צנחן לעולם שמתחילה ב "עם כל הכבוד לך מוטי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צנחן לעולם
עידו עבר ויודע קצת יותר ממני , ממך ומכולנו .

ובתור אחד שכבר 5 חודשים בפורום בחיים לא ראיתי אפילו הודעה אחת של עידו שלא הייתה צודקת

ונכונה. גם שהוא חסם אותי פעם הוא צדק.

תקשיב ותלמד מאנשים שעברו קצת יותר ממך ותאמין לי רק תרויח

לא אמרתי שאני מזלזל בניסיון שלו... להיפך

ובגדול הוא לא שיבח את המדור הפסיכוטכני ואת כל הכנופייה הזאת והוא לא רשם איזה משהו לא נכון בהודעה שלו, הוא סה"כ ביקר אותי וזה מותר לו ואין לי בעיה עם זה אני רק אומר שזה נורא קל לבקר מהצד שלו

ישן 09-07-2007, 13:10
  frydman frydman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי WqBw שמתחילה ב "המדור הפסיכוטכני - רק שבחים !"

אני פשוט לא מבין על מה האשכול הזה בכלל !!
יש במדור הפסיכוטכני בתל השומר בלבד כמה עשרות אנשים.
ואתם יש מכלילים לי פה את כולם כי פגשתם כמה מהם.

פותח האשכול : יופי לך פגשת 2 בנות מהמדור שהיו נחמדות, מכאן אתה מסיק שמה שעבר על מוטי לא קרה ? או שכל המדור פרחים וחיוכים ?!
מוטי : לא משנה כמה עברת עם המדור הזה ועם הצבא בכלל יכול להיות שפשוט נפלת על אנשים חרא. כמה מהמדור כבר פגשת 2 ? 3? 10 ? זה עדין לא מספיק.

הנה קחו את שחקן הנ.ב.א הסיני יאו מינג (או משהו כזה) אינ רואה אותו אז מייד אני יכול להסיק שכל הסינים כנראה בגובה 2.07.

באמת שאין לאשכול הזה שום פואנטה.

נ.ב
ההודעה שלי לא תקפה לגבי מדור סיירות. שמה יש רק איזה 4 אנשים או משהו כזה וכולם אותו הדבר. (תסיקו כבר לבד).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:37

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר