המדור הפסיכוטכני - רק שבחים !
שלום לכם ,
לאחר עיון מעמיק בעומקי הפורום ראיתי אשכול של מלש"ב [כנראה לשעבר] שהתלונן על המאבחנות הפסיכוטכניות, אז אני שולל נחרצות את דעתו על הניסיון האישי שלי, לפי דעתי את המדור מחזיקים אנשי מקצוע נבונים וחכמים .
הכל התחיל בלשכת הגיוס, נכנסתי לחדר אימות נתונים, מולי ישבה חיילת נמוכה וחמודה, נראתה לי מאוד פיקחית וחמודה, עשינו את התהליך הידוע לרובכם , יצאתי עם חיוך והרגשה של תחילת היום , לא לפני שקיבלתי חיוך עמוק מאותה "מאבחנת" , וברכת בהצלחה וגם ציון מכסימלי .
לאחר מכן , הגעתי לחדר הראיונות , כאן הגעתי למסקנת האשכול שאתם נמצאים בו , מולי נמצאה לה חיילת מאוד חמודה, אפשר לומר שהיא חמודה, משדרת נאמנות ושופעת חוכמה , ידעתי שאפשר לסמוך עליה , היא שידרה תכונות מעוררות נאמנות, ידעתי שאני נמצאה עם בחורה איכותית, ואני מקווה שהיא ידעה את אותו דבר .
ישבנו ודיברנו עליי, אני בנאדם מורכב , עם תפיסת עולם \ אידיאולגיה מאוד מורכבת , והצגתי קצת מזה בפניה , לפי מבטה היה לי ברור כי הראיון הזה הוא הצלחה , אולי זה בגללה בכלל ?!
ובנוגע לשירות הצבאי , זה עניין מעט מסורבל , אך היא ניסתה לגרור אותי למקומות מעולים , כלומר שאני אומר דברים רק לטובתי , אומנם היא לא הכניסה לי מילים לפה , והגיעה לסמקנות רק בעזרת מילת ה "כן" שלי , אך היה ברור לי שהיא רוצה בטובתי ואוכל לסמוך עליה , ונגררתי טיפה אחריה . יצא לנו לדבר המון , נהנתי מכל רגע , ידעתי שאני בר מזל שיצא לי מאבחנת נחמדה ואיכותית כזאת , שמרנו על קשר עין כל הראיון וזה הכניס לי אומץ דבר שקידם מאוד את אותו ראיון , סיפרתי לי איזה בנאדם אני ומה אני מחבב \ מחבב פחות , ולאחר הראיון נפרדו , לא לפני שיצא לי לומר לה "תודה לך" וברמזים עד כמה אני מרוצה ממנה , קיבלתי בנאדם חכם ! נבון ! מבין עניין ! שרק רוצה בטובתי !
אני רוצה לומר שהראיון הזה עזר לי ממש בהמשך היום, ויצאתי בהרגשה טובה ,
רוצה אני לאחל בהצלחה לכל מי שעומד לפגוש מראיינת בזמן הקרוב , ולאחל לו מראיינת כמו שלי .
לגופו של עניין , אני מרוצה מכל ההתנהלות של המדור ורק רוצה לצוות , עלו והצליחו .
חברים ... אתם בידיים טובות !!!
חלק יוצאים מרוצים , חלק פחות , התשובה שלי ממש ברורה , הרגשה ומצב רוח הם דברים שפעולים באופן הדדי , פשוט תבואו בגישה נכונה להכול והכול יבוא אליכם בגישה נכונה .
בהצלחה בהמשך הדרך .
|