לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-07-2007, 23:08
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
WTF הבעיה שלך, אח שלי עבד בהובלות שנה שלמה שמה אתה חושב שאני ממציא דברים שבא לי
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי LoneWolf שמתחילה ב "זה לא נחשב ג'וב מעפן שם. סה"כ..."

להמציא, דבר שני כל עבדוה בעולם נקראת "קשה" עלאק.. אם היית בראיון עבודה מתישהוא אי פעם בחיים שלך הדבר הראשון שהמעסיק יגיד לך זה שהעבודה שלו קשה מאוד גם אם מדובר בעבודת טלמרקטינג שאתה כל היום יושב על התחת ומדבר עם אנשים בטלפון, האמנם עבודה קשה?
נהג משאית לא נקרא שם בהכרח עבודה קשה, עבודה קשה ביחס למה? גם להיות פועל זו עבודה קשה, גם להיות מורה זו עבודה קשה בארץ ויש מורים שמרוויחים כמו מלצרים.. עבודות קשות לא אומרים כלום על הרווחים שלך.
שוב, המשכורת לא רבה, בין 9-10 דולר, ביחס לארץ זה הרבה מאוד. מישו שהיה שם אמר לי ודיברתי עוד עם הרבה אנשים שעבדו שם עם הויזה, יכול להיות שאם אתה עובד באיזה חור נידח ואתה צריך לחצות מדבר של 1000 ק"מ רצוף כל הזמן ואתה לא רואה תבית זמן מסוים אז יכול להיות שבמקרים כאלה המשכורת יותר גבוהה, חוץ מזה, אל תבלבל לי תמוח..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-07-2007, 00:27
צלמית המשתמש של Dutchy
  Dutchy Dutchy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BOBIK שמתחילה ב "כמה מרוויח נהג משאית בממוצע בארה"ב?"

להיות נהג משאית באמריקה זה אפשר לומר חלום של ישראלי ממוצע אחרי צבא..
בסך הכל מדובר בעבודה לא קשה לרוב האנשים, אם אתה אוהב נהיגה במרחבים ונהיגה ארוכה, ואין לך בעייה לשבת כמה שעות ולתפעל תרגליים ואת הקלאץ הכבד של המשאית, אז זאת אחלה עבודה.
בואו לא נשכח את מה שמסביב, נהג משאית הופך אותך בארה"ב ישר לאיזה רדנק מהדרום , רק חסר דגל של הדרום על המראה המרכזית, מוזיקת קאנטרי ברדיו, סיגריה בפה, יד שמנה ושזופה מחוץ לחלון, בנדנה רוקיסטית על הראש, יד קלה על הצפצפה, ואתה מסודר.
hey hand im 10-7 keep em rollin' throwing all u bubba's out there at 3rs and 7rs
yeeeeehawwwww!

I'm praying
Dear lord above

ישן 03-07-2007, 00:51
צלמית המשתמש של Dutchy
  Dutchy Dutchy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.04
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי roboman שמתחילה ב "מה רע? רדנקים..."

תגידו.. אני אמרתי שיש משהו רע ברדנקס? חח אתם מדברים עם בנאדם ששומע קאנטרי ובלוגראס ותלוי לו על המחשב דגל קטן של הדרום שהזמנתי מ EBAY.
המשקה האהוב עלי הוא ויסקי, יש לי כובע מעור באפלו, אני אוהב לנסוע באוטובוסים למקומות כמה שיותר רחוקים מהבית, יש לי חשק כרגע להתגנב כמו איזה Hobo לאיזה רכבת משא, יש לי 6in boots של טימברלנד, הרינגטון שלי בפלאפון היה שיר של Hank williams, אני שומע שירים מפגרים כמו mamas dont let ur babies grow up to be cowboys ו good ole boys.
המקום שאני הכי רוצה ללכת אליו בעולם יהיה Nashville tennessee ובקיצר לכל מקום בדרום.. חוץ מקליפורניה כי אנשים שם חיים בסרט שהם לא בדרום.
בקיצר אני משחק אותה דרומי..
איך אמר hank williams jr. :
Play me some songs about a ramblin' man, put a cold one in my hand
I'm praying
Dear lord above

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:09

הדף נוצר ב 0.17 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר