02-04-2007, 20:21
|
|
|
חבר מתאריך: 23.01.06
|
|
זה יהיה קצת חריף, אבל הרווחת את זה ביושר, ילד.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ovh
סתם מתוך עניין, מתי פעם אחרונה בדקת כמה עולה לצבא מסך ?
אני לא יודע אם אתה בשרות סדיר או מילואימניק, או כל דבר אחר, אבל אני יכול להגיד לך, מנסיון שרות של 4 שנים בתחום המחשבים בצבא, שהמסכים האלה עולים פשוט גרושים. היום כשנהרס לחייל מסך, הוא אפילו לא צריך לעבור דרך הקת"ח שלו. כל מה שצריך לעשות זה להרים טל' יבמ והם מחליפים מסכים תוך פחות מיום, בלי להחתים אף אחד על זה שהוא באמת קיבל מסך חדש.
|
לא צריך להיות איזה גיק על ביחידת מחשבים כדי להבין שההפרש במחיר קיים, מאחר ומחיר המדף של המסכים הדקים כפול לפחות ממחיר הכבדים. לכן בבתי ספר, ששם יש מצוקה תקציבית אמיתית יש יותר מסכים כבדים מאשר דקים.
חוץ מזה- אם אפילו לא צריך לחתום לטכנאי של איי בי אם שמביא לך מסך, זה אומר שמישהו סגר איתם כזה דיל מטורף, שהם מרוויחים עליו כל כך הרבה, כל כך טוב, שהם אפילו לא סופרים את המסכים. אני בטוח שהצבא משלם יותר מאשר גופים מסחריים בסופו של דבר, ככה זה כשאין לך בעיה של תקציב- אתה אפילו לא עושה בקרה על העניינים האלה.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ovh
מצחיק אותי קצת ,שאת המרמור שלכם נגד הג'ובניקים את מוציאים דוקא בדברים האלה..
|
תקשיב טוב- אף אחד לא "ממומרמר כנגד ג'ובניקים". הכעס הוא כלפי מערכת שמסכנת את חיי החיילים שלך ואת החיים שלך בגלל סדרי עדיפויות לא נכונים ובזבוז כספים על מותרות.
אין לי שום כעס כלפי החיילים האלה, כל אחד תורם כפי יכולותיו וכפי שיבוצו, ואני מעריך אותם על כך. הם גם לא קנו את המסכים, ועיני לא צרה באוכל שיש להם על השולחן.
מי ששולח לוחמים למלחמה לא מצוידים כראוי- עליו אני כועס ממש. מי שעוצם עינים לנוכח בזבוז וממלמל סיסמאות- גם עליו אני כועס, כי הוא שותף לפשע הזה של הזנחת היחידות הלוחמות שהוא בסופו של ענין- פגיעה בבטחון המדינה. חד משמעית.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ovh
עם כל הכבוד לשורות קוד שאתה רשמת, כמו שאני בתור איש מחשבים לא מפקפק בצורך של הקרביים לקנות נשקים חדשים אני לא מבין למה אתם מפקפקים בצרכים של יחידות המחשוב.
מה בדיוק אתה מצפה שיקרה? שימשיכו לקנות מסכי crt? שלא יקנו מחשבים חדשים?
|
כן. שימשיכו לקנות ,CRT בדיוק. ומחשבים חדשים- שם לא מכיר את הצרכים, שיקנו מה שהם צריכים כדי לתת בטחון למדינה. עד שהיחידה שלי תהיה מצוידת למלחמה טיפ טופ בציוד הולם, כולל פגזים מתאימים, אימונים אינטנסיביים ועוד.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ovh
הרי באותה צורה בדיוק, אני יכול "להמליץ" למי שאחראי על זה, לא לקנות יותר תבור \ m16 כל דבר דומה ולהמשיך ללכת עם עוזי, כמו שעשו בשנות ה60.
|
לא אתה לא, כי אין לך הכשרה כלוחם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ovh
בתור מי בכלל, אתה קובע שיש בזבוז ביחידות האלה? בתור קת"ח של יחידת מחשב לשעבר? קצין רכש של אגב התקשו"ב?
חשבת פעם כמה כסף חוסף הצבא ע"י זה שהוא מפתח מערכות מחשוב לניהול כוח אדם, פתרון בעיות לוגיסטיות, ניהול של ידע באמ"ן
|
תואר ראשון במחשבים, ולא מברליץ, כמעט שלוש שנים ניסיון כתכנת- שהיתי מספיק מול מחשבים וקומפיילרים כדי לראות בזבוז מתמונה אחת.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ovh
שורה תחתונה, מכעיס אותכם שהג'ובניקים נהנו או כביכול נהנו, בזמן שאתם נלחמתם
ואני מבין את זה (למרות שחבל לי שאתם לא מעריכים אנשים שהם לא לוחמים בצבא, אבל זה לא ממש בעיה שלי) וזה כל הסיפור. לא צריך לגרור את זה לויכוחים מגוחכים על כמה מסכים הצבא צריך או לא צריך..
|
שורה תחתונה- אולי יש לך רגשי נחיתות כי אתה לא לוחם, וחושב שלמישהו מזיז שיצאת הביתה יותר או שהיה לך מזגן\מקלחת וכו'. זו חשיבה מטופשת של ילדים בסדיר +-.
תאמין לי- זה לא מזיז לי, לכשעצמי אני מעדיף שק"ש ואוהל, גם בחורף (כל עוד יש גזיה וקפה ואחים לנשק).
אבל כשמשהו מסכן חיי אדם, ופוגע בבטחון המדינה- אני כועס ועוד איך.
שיהיה לך חג שמח.
|