23-06-2007, 17:36
|
|
|
חבר מתאריך: 28.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי דניאל מ
הספרינטים הראשונים זה בערך 15 דקות, אולי קצת פחות. זה הספרינטים בסדרי הגעה וזה החלק הכי קשה ביום כי אתה חוטף שוק.
אחרי זה בדרך כלל יש או סיבובים עם שקים או אלונקה סוציומטרית, שזה כבר הרבה יותר קל מהספרינטים הראשונים.
לגבי בורות וזחילות.. לא יודע. לנו לא היה לא זה ולא זה (נתנו לנו עוד אלונקה סוציומטרית במקום).
כל קבוצה ומה שהמדריכים שלה רוצים.
|
איך 15 דקות? אולי עשיתי לפני כמעט שנתיים את היום סיירות אבל בזמני זה היה הרבה יותר.
לשאלותייך:
לא יורידו לך ניקוד אם תקיא - זה טבעי - כל עוד אתה חוזר לפעילות ישר לאחר מכן ולא עוצר סתם.
לא יורידו לך ניקוד גם אם תקשור שרוכים אבל שים לב שאתה עושה את זה בזמנים נכונים, אל תעצור באמצע הריצה או השקים או מה שזה לא יהיה ותקשור את השרוכים בנעליים כי זה טיפשי. בין מקצה למקצה ובין תרגיל לתרגיל זה לגיטימי.
בקשר לשינה ביולי- אני לא הייתי במחזור של יולי אז אני לא יודע. זאת ברירת המחדל כמובן, ביולי מעבירים שם לילה, אבל אני מניח שהשאלה שלך היא כמה באמת מצליחים לישון עם כל מה שהולך שם (?)
התיקים זמינים אבל אתה לא תיגש אליהם מהרגע שהתחלת פעילות (אחרי הבראור..) ועד שתסיים אותה. כל מה שתצטרך זה מים ואותם תקבל מהג'ריקן.
בהצלחה.
|