16-06-2007, 16:01
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.10.05
|
|
מבין 2 התוכנות האלו אני ממליץ לך על Kasparsky, אבל בתור מישהו גם את Kasparsky וגם את NOD, אני ממליץ על NOD.
ה- Proactive Defense של קספרסקי דורש הרבה מאוד ליטוש, הוא עדיין לא מספיק טוב (אם אתה לא יודע מה זה, זה מנגנון הגנה בזמן אמת שעוקב אחרי התנהגות של תוכנות ומתריע על התנהגות חשודה)
יותר מידי פעמים המחשב נתקע בגלל שקספרסקי לקח 90% מה- CPU על שטויות, והמנגנון יותר מידי פעמים מתריע סתם על דברים.
משחקים וקספרסקי לא עובדים ביחד, לא עם ה- Proactive Defense, אני תמיד מכבה אותו לפני שאני מפעיל את המשחק.
עוד מעט אני יעבור ל- NOD, בגלל שאי-אפשר ככה לעבוד כמו שצריך. אולי קספרסקי מזהה וירוסים יותר טוב (מה שרק אולי נכון, אי-אפשר לדעת) אבל זה לא שווה את זה כי גם ככה המחשב לא עובד כמו שהוא יכול, וכמו שאני רוצה שהוא יעבוד.
(יכול להיות שקצת נסחפתי עם התגובה הזאת, הבעיה לא עד כדי כך גדולה, אבל היא קיימת וחבל, בכל זאת, קספרסקי זה אחלה אנטי-וירוס, וחוץ מהבעיה המעצבנת הזאת, סה"כ אני מרוצה מזה שניסיתי אותו)
בגלל זה אני ממליץ על NOD, נכון שיש לו שם מרתיע, ונכון שיש נטייה לא לסמוך עליו, אבל מגיע לאנטי-וירוס הזה הרבה פידבק