19-06-2007, 16:59
|
|
|
חבר מתאריך: 22.01.07
|
|
בחירת מסך lcd 19
היי חבר'ה, תשמעו אני רוצה לקנות מסך מהסוג המוזכר לעיל. ערכתי סקר מקיף על מסכי lcd(כלומר אני מבין מספיק במושגים, מה חשוב ושטויות) ובנוסף עשיתי חיפוש מקיף באתר זה ובאתרים נוספים(zap למשל, למרות שאני לא סומך על מה שכתוב שם ברמת המקצועיות והאמינות).
הבעייה היא שאינני יודע על איזה מסך להחליט. חלקכם ממליצים על סמסונג בעוד שהאחרים טוענים שיש להם בעיות עם מסכים אלו(באופן ספציפי - 931c, 960bf,931bf,931b ,971p וכו') כמו בהירות שונה בין החלק העליון לתחתון ועוד או שהם לא אוהבים איכות מסכים אלו או אחרים, חלק על lg למרות שמס' אנשים טענו שהם משתמשים בפנל הנחות tn במסכיהם(בטווח מחיר שאני מדבר עליו- עד 1500) , מס' אנשים שאלו על proview ולפי מה שהבנתי לדוגמא מדובר בחברה בעלת שירות מצויין בארץ ואמינה, אם כי לא ידועה בעסק(חלקכם אף ציינתם שהיא לא משהו - ציטוט:לא proview! פיכסה proview) ויותר נחותה מחברות יודועות בקטגוריות שונות כמו sumsung. חלקכם אף המלצתם על חברות אחרות שונות נוספות, למשל: החברה viewsonic: המלצתם על הvp930 ומשתמש מסויים המליץ באופן מציק משהו עלvx922. בקיצור, אני לא סגור על משהו. אני משחק הרבה, רואה לפעמים סרטים במחשב(אם כי לא בתדירות גבוהה), ומשתמשים אחרים במחשב דווקא נוהגים לעבוד בשימושים סטנדרטיים(אופיס, אינטרנט וכו'). בסה"כ אני מחפש מסך שלא יעשה לי בעיות, ושיציג איכות תמונה לא רעה(בטווח מחירים של עד 1500).אולי מסך רחב(למרות שנראה לי לא מי יודע מה גם אין לי כזה מקום)?
אז, למרות שביקשו ממכם את זה אלף פעם, יש למישהו הצעות סופיות(או לחלופין, אם אין, תגידו מה המסך שאתם משתמשים בו)?
תודה
נערך לאחרונה ע"י Beiza_Kasha בתאריך 19-06-2007 בשעה 17:02.
|