19-06-2007, 09:21
|
|
|
חבר מתאריך: 01.12.06
|
|
בעיה..
אוקיי זו בעיה שמלווה אותי מאז שאני זוכר את עצמי ...אני בן 18 והבעיה שלי היא כזאת ..עם אנשים שאני מכיר אני זורם , לא מתבייש בכלל ומרגיש חופשי לגמרי..עם אנשים שאני לא מכיר אני יותר סגור כזה ,מופנם ושקט ...וזה מפריע לי עם בנות שאני לא מכיר ואני מעוניין בהן ....אם בחורה תיזום או איכשהו נדבר לא תהיה לי בעיה לזרום ..אני אפילו די טוב בקטעים האלה ..הבעיה היא שאומרים עליי שאני ממש חתיך והכל ..והרבה בנות מתחילות איתי ...רק שהבנות האלה שמתחילות איתי בדרך כלל הן לא הטעם שלי ..ובנות שכן הטעם שלי שמין הסתם נראות טוב בדרך כלל לא יתחילו עם גברים אלא יחכו שהצד השני יזום ...אני יודע כל מה שאומרים כמו "אל תאהב את מי שאתה משיג , תשיג את מי שאתה אוהב" ואני ממש לא בא להתווכח על זה ואפילו מאוד מסכים עם זה ...הבעיה היא שאני לא מסוגל פשוט סתם לגשת למישהי בלי קשר לעולם ולהתחיל לדבר <לפעממים כשאני שותה אני עושה את זה > ולא בא לי להפוך את השתייה להרגל אלא להסתדר בלי השתייה ...
עכשיו תראו...כל עצה שתתנו לי אני כבר מכיר כמו פשוט לך תגיד היי או משהו ...אז אני לא יודע למה אני כותב את זה בכלל ...כנראה סתם לשפוך קצת ...אז מצטער על החפירה ושיהיה לכם אחלה יום ..
|