02-06-2007, 15:30
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי amir47
תודה על העזרה אני חושב שהבנתי אבל אם נאמר שאני כן קונה את כל ההרחבות אז זה סוגי משחק שונים גם ברשת???
בטוח שעדיף לקנות את הגרסה הרגילה וזהו...???....לא שווה להשקיע 230 שח כי התוספות לא שוות מבחינת המשחקיות או שברשת לא משחקים....
ואם אתה יכול להסביר לי מה בידיוק כל תוספת עושה חוץ מהספיישל פורס שהבנתי שמשחק אחר לגמריי שהמטרה להשתלט על בסיסים עם אביזרים אחרים....נשמע דווקא מגניב.....לא ישעמם לשחק אותו משחק ברשת או שאפשר גם לשנות משחקים ברשת????
סליחה ותודה שוב
|
במשחק המקורי יש כמה מצבי משחק, אבל העיקרי שכולם משחקים הוא המצב של כיבוש בסיסים (דגלים) עד שהניקוד של הקבוצה היריבה יורד ל-0 (וכל פעם שחייל בקבוצה שלך מת, יורדת נקודה). זה לא נמאס כל כך מהר. שיחקתי BattleField1942 במשך שנתיים ואח"כ עברתי לBF2 ושיחקתי בו עוד שנה וחצי, והסיבה היחידה שהפסקתי היא בגלל שהכטיס מסך שלך סיים את חייו ולא קניתי חדש.
ההרחבות נותנות לך לשחק במפות שלא קיימות במשחק המקורי - רק מי שיש לו את ההרחבה יכול לשחק בהן. בנוסף, כשאתה עולה בדרגות (יש דרגות במשחק שעולים לפי קריטריונים שונים) אתה מקבל אפשרות לקבל נשקים חדשים. אז אם יש לך הרחבה אתה יכול לעשות unlock לנשקים נוספים (אבל בגדול אין הרבה הבדל בין הנשקים השונים. כולם באותה קטגוריה).
בנוסף, יש הרבה מאד קבוצות של אנשים שיוצרות MODים על בסיס המשחק, ובחלק מהמקרים הMODים האלה יותר טובים מהמשחק המקורי. ככה זה היה בBattleField1942, אז אני מניח שעכשיו זה לא שונה.
אתה מקבל תוספת לחיי המשחק בחינם. לכן לדעתי אין צורך לקנות את חבילות ההרחבה האלה, כי ההרכבות שקהילות השחקנים מכינות בעצמן הרבה יותר מוצלחות. מה כבר special forces נותן לך? עוד אופציות לשדרוג את הנשק? ההבדל בין הנשקים שם לאלה שנמצאים במשחק המקורי הוא מזערי, ובטח לא שווה תוספת של 50 ש"ח. מפות נוספות? מי צריך את זה, כשיש עשרות מפות חדשות, כלי רכב ונשקים חדשים בכל MOD (ובדרך כלל באיכות הרבה יותר טובה מבמשחק המקורי - ראה ערך MOD Forgotten Hope).
לדעתי, לא שווה לקנות את החבילה עם כל חבילות ההרחבה כי הן הערך הנוסף שהן נותנות לא שווה את התוספת במחיר.
לדעתי כדאי לשמור את הכסף וכשיהיה לך סכום מספיק, תקנה ג'ויסטיק איכותי (אבל איכותי ממש), כי להטיס מטוסים ומסוקים במשחק הזה עם ג'ויסטיק הרבה יותר כיף מעם עכבר ומקלדת.
|