11-06-2007, 18:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.09.05
|
|
שיחה עם קציון מיון בבקום-דחיית הגיוס לנובמבר.
שלום לכולם,
בהמשך לכמה אשכולות שפתחתי פה בקשר לדחיית הגיוס שלי לנובמבר (כרגע מתגייס לחטיבת כפיר ב25.07.07 מרצון-סימנתי ככה במנילה עדיפות ראשונה),יש לי עוד שאלה..
עד עכשיו כבר 5-6 פקסים ששלחתי ללשכת גיוס נענו בשלילה והם לא מוכנים לדחות לי את הגיוס..
יום הגיוס קרב וניראה לי שכשאני יגיע לקציון מיון בבקום אני יבקש ממנו לדחות את הגיוס לנובמבר(אני רוצה להתגייס לחטיבת כפיר גם בנובמבר זה לא שאלה של קרבי או לא.. אני רוצה להיות קרבי) עכשיו השאלה היא מה קורה עם גם שם לא מאשרים לי את הדחיית גיוס הזו.. אני יודע שהיו אשכולות דומים והפנתם את האנשים פה ל2 מאמרים שיש בנושא..קראתי את המאמרים ולא כל כך הצלחתי להבין את המצב שם..יש סירוב פינוי בגלל שבן אדם לא רוצה קרבי יש סירוב פינוי שבן אדם רוצה לעבור חטיבה.. אבל מה בנוגע לדחיית הגיוס? יש לי סיכוי שידחו לי? אני מוכן להכנס למעצר עם צריך או לטרום מעצר.. ולקבל דח"ש אחר כך לנובמבר..אבל זה יעזור בסוף? והאם זה יכול לפגוע בי שאני ניכנס למעצר האם יראו בי חייל "בעייתי"..
תודה רבה רבה לעוזרים...פתחתי פה לפני הרבה אשכולות בקשר לדחייה וענו לי אז אני מודה לכל אלה העוזרים פה..אתם עוזרים מאוד.
*עריכה*-בקשר לסיבות אני לא רוצה לציין ציינתי באשכולות קודמים..ואני מסכים גם שהסיבות האלה לא כל כך מצדיקות דחייה.. אבל אני חייב לדחות את הגיוס ובואו לא נכנס כרגע לסיבות בבקשה..
|