יש לי כעת בעיות בברך ימין ונראה לי שעומד להתפתח לי בעיות ברגל שמאל
יש לי מן מגן ברך כזה על רגל ימין
שאלתי היא האם אפשר לשרת בכל יחידה, ואני מתכוון בכל יחידה עם מגן ברך מסוג זה על שני הבירכיים?
אתם לא יודעים לאילו חרדות זה מכניס אותי אני חושש שהלך לי כל השירות הצבאי..
בבקשה תענו מי ששמע על כך בעבר או ראה חיילים בשלל יחידות עם רצועה כזו או אחרת
תודה
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Awaking שמתחילה ב "אם רואים את הבעייה הזאת בצו ראשון יורידו לך פרופיל"
שהבעיה שיש לי בברך ימין מתפתחת עכשיו גם בברך שמאל(לא ברגל שמאל)
שמעו זו בעיה לא ממש קשה, האורתופד לא רואה שום בעיה בצילום, הוא אומר שיש את זה להרבה ספורטאים בגיל, ושזה בדרך כלל עובר..
אז למה שיורידו פרופיל.?
וגם הבנתי שיש כמה שהולכי םעם המגן ברך הזה ליום סיירות+גיבושים
השאלה אם אפשר להיות במסלול עם אחד כזה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי llDaniel שמתחילה ב "בעיה שמפחידה אותי מאוד בבירכיים בקשר לשירות הצבאי"
אם יש לך בעיות לפני הגיוס, תעשה לעצמך טובה ותדווח עליהן לצבא שיביאו לך פרופיל מתאים, כי הצבא זה לא מקום בריא להיות בו. אם זה אומר שלא תהיה קרבי, תשלים עם זה, זה לא שווה את הבריאות שלך.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי llDaniel שמתחילה ב "בעיה שמפחידה אותי מאוד בבירכיים בקשר לשירות הצבאי"
לי היה בדיוק אותו הדבר ואורטופד מומחה אמר לי שבגיל שלנו אם רצים ומאצים את הברך הרבה נקרעים קצת סיבים מהברך....תנוח קצת ותתאמן קלות, אני הייתי ביום סיירות וגיבוש עם מגני ברכיים....עכשיו ברוך השם הכל בסדר... כדי לטפל בבעיה אתה צריך לשבת ליישר את הרגל ולהרים ולהוריד אותה 500 פעם ביום אבל ישרה...זה מחזק את הרגל...500 זה נשמע הרבה אבל אם תעשה 5 פעמים ביום 100 בכל רגל זה סבבה ואחרי שבועיים 3 תרגיש בשיפור והכאב ייעלם-הברך תתחזק וזה יעזור לך גם בעתיד..
עריכה:שרשור לא טוב סליחה