14-06-2007, 18:13
|
|
|
חבר מתאריך: 14.06.07
|
|
בעיה קטנה... (?)
היי, קוראים לי מירי וזו פעם ראשונה שאני כותבת, שוטטתי כאן והתרשמתי....
יש הרבה שכותבים כאן על צרות ברמה שלא נותר לי אלא להזדהות ולנסות להשתתף, אני לא מהסוג הזה, אבל בכל אופן...
מבחינה כללית אפשר להגדיר אותי כאחת ש"יש לה הכל"..., לא באה להתגאות (אף אחד לא מכיר אותי ממילא) אבל אני בחורה יפה, אהובה מאד, תמיד הייתי במרכז בזכות עצמי, נישאתי לפני 3 שבועות "בקול רעש גדול" עם בחיר ליבי ואני מאושרת מאד. אני אופטימית ועליזה, ומוקפת חברים וחברות אוהבים ומסורים באמת! וגם המשפחה שלי.. טוב, מובן הרעיון.
הבעיה שלי קצת מצחיקה אבל מציקה לי נורא, מבחוץ זה נראה שאני טובלת בבטחון עצמי, ואין סיבה שלא. אבל תאמת שאין לי הרבה... זה מתבטא בעיקר בכך שאף פעם אני לא בטוחה במה שאני עושה (אין לי ספק שהצעד הבא שגוי, אבל בגלל שאני זורמת אז אני קופצת למים, ומשום מה כן מצליחה...) וגם בכך שאני לא יודעת לקבל מחמאות! אני בטוחה שמנסים להתחנף/להשיג משו/נימוס וכו' ובד"כ אני עוקצת בחזרה. אני לא מבינה איך ממשיכים להחמיא אח"כ. ניסיתי מלא פעמים לעצור את עצמי, ולשכנע שאנשים טובים... אבל אני כ"כ נבוכה שזה לא בשליטתי.
במבט שני שאני קוראת את זה זה נראה אחד האשכולות הכי מוזרים שמישו פתח אי פעם, אבל שוב... נקפוץ למים...
תודה מראש על התגובות, אני אשמח לקרוא גם ביקורת.
|