01-06-2007, 14:08
|
|
|
חבר מתאריך: 21.02.07
|
|
אז מה עם אור-לב התחיל להאתמן בכיתה ז?!
דוד שלי לא התאמן בכלל, בא בכושר סביר וסיים מסלול משיטים. נכון הוא לא סיים פושטים, שנחשב יותר קשה ממה שהבנתי, אבל זה רק כי גילו אצלו איזה בעיה קטנה בלב. חוץ מזה, מה עשית מהגיבוש?!
זה לא איזה סרט רמבו שחצי מהאנשים מתים. הם בוחנים מי מתאים באופי לשייטת, הקושי הפיזי מכוון כדי להקשות על הקושי הנפשי. ככה לפחות הבנתי מכל מי שדיברתי איתו.
ואם היית יודע איך אני מתאמן, לא היית כותב שאני רץ עד הצומת, כי אני רץ בפטרולים, ולא היית כותב שאני רץ עם מוזיקה, כי אני לא.
בקשר לטייס, אני לא בקטע של לריב למי יש יותר גדול, למרות שאתה יודע טוב מאוד לאן אני רוצה להגיע. אבל אין מה לעשות, בכל שנותיה, ישראל התבססה על חיל האוויר שלה. זה אולי לא נכון מבחינה אסטרטגית וזה לא הכי נעים לשמוע, אבל עובדה, זה נכון. תראה לי מבצע אחד של יחידה מובחרת, עזוב בארץ, בעולם, שהשתווה לרמת הסיכון, לחיילים, ולמדינה-במקרה שישתבש, שהיו במבצע אופרה.
וכן, אני הבנתי, שסטסיסטית, יותר קשה לסיים קורס טייס, מאשר לסיים מסלול שייטת.
שייטת אמנם יותר קשה, אולי אפילו הרבה יותר קשה, פיזית, אבל כמה אנשים מתחילים את המיונים לקורס טייס? אין לי מושג, אבל הבנתי שבערך 10,000 בשנה. כמה מסיימים את הקורס? בערך 50.
מצד שני, כמה מגיעים לגיבוש שייטת? וכמה מסיימים?
עכשיו, לפני שמישהו בא וקופץ עליי, אני לא בא להמעיט בערך של אף יחידה, להפך. אבל, אני רק מנסה להכניס פה כמה אנשים לפרופורציות.
נערך לאחרונה ע"י ido117 בתאריך 01-06-2007 בשעה 14:29.
|