04-06-2007, 23:12
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.07
|
|
דיבור עם המפקד..
אז יש לי סיפור חדש, נראה לי אני יתחיל לכתוב ספר אחרי השיחרור..
אז ככה, תראו:
אני גר בעכו ומשרת בפצ"ן בצפת בתור מחסנאי קשות במטבח, אני כבר חודש וחצי בערך שם וממש לא טוב לי..
בהתחלה עוד העברתי את הימים ואת השבועות איכשהו, עכשיו כבר חודש ומשהו אני ממש מרגיש מיואש..
אם זה לקום כל יום ב-6 בבוקר, להגיע לבסיס ב-8 ולהשתחרר ב-5 ולהגיע הבייתה בסביבות ה-7 בערב..
ממש מחנה עבודה..
וגם אני חוזר עייף מת, אין לי כוח לכלום, אני ישר עושה מקלחת ונרדם מול החדשות..
לאחרונה זה נמאס לי וכל השבועיים האחרונים הוצאתי לו גימלים אבל כמה אפשר..
עכשיו המשפחה שלי ראו את זה ודודה שלי שהיא יש לה פה ושם דיבור עם כמה אנשים טובים שיש להם קשרים בצבא הפעילה אותם.. והיא הצליחה להגיע עד לרס"ר מחנה בן עמי (בסיס דקה מעכו)
בקיצורר הייתה לי שיחה איתו והוא אמר לי שהוא ימשוך אותי אליו לבסיס ואני יהיה ש"ג כל יום מ-8 עד 1 שזה מצוין בשבילי ואז ככה אני יכול לנהל חיי חברה, לבוא הבייתה לנוח ואחרי זה לעבוד..
בקיצורר לפי דבריו הוא ניסה למשוך אותי, אבל המפקד שלי "בנדה" לא רצה לשחרר אותי (דבריו של הרס"ר)
התחיל לחרטט שאני חייל טוב וכו' וכו'..
בנתיים אמר לי הרס"ר אל תדאג אני יעקוף אותו דרך כוח אדם וכו'.. והנה כבר שבועיים אני מחכה והדברים עם הכוח אדם לא זזים..
לפני כמה ימים אותו רס"ר אמר לי שהוא מציע למפקד שלי "בנדה" 2 חיילים תמורתי, הוא אמר לי שעכשיו העניינים יזוזו מהר.. ושוב אני רואה שהעניין נתקע.
המפקד שלי לא מדבר איתי על העניין, לפי ההתנהגות שלו הוא משחק אותה הוא לא יודע מהעניין בכלל..
והוא כל הזמן מנסה לדפוק לי אבט"שים ואני מתחמק מהם..
אני רוצה לציין שבשיחת היכרות עם המפקד שלי הוא אמר לי בפירוש שמידה ואני יגיש טופס 55 הוא ימליץ לי לעבור..
אז עכשיו אני לא מבין באיזה משחק הוא משחק..
אני לא יכול לשבת יותר בחיבוק ידיים אני חייב ללכת ולדבר איתו על העניין..
אבל עכשיו אנחנו מגיעים לבעיה..
אני תמיד שמרתי ממנו מרחק, באתי בקטע של לעשות את העבודה שלי וללכת הבייתה בלי חיכוכים מיותרים איתו..
איך אני יבוא לדבר איתו? באיזה גישה? באיזה מילים???
אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.
תודה.
|