חתיכות קבנוס/בשר מיובש/ג'רקי זרוקות בתרמיל וטובות תמיד.אני פחות מסתמך עליהם בדרום/קיץ כי לי גורם לצריכת מים מוגברת ובמקרים של מאמץ פיזי קשה ובטן ריקה גם צרבת.
שקיות של תבשילי אורז/פסטה מיובשת, אבל לא פסטה/אורז נטו שצורכים הרבה יותר מים לבישול.
טונה - טעימה ובעלת כמות חלבונים גבוהה, הבעייה היא שקופסאות השימורים תופסות נפח ומשקל מיותר. למרות זאת אני תמיד לוקח כמה קופסאות ומשתמש בשמן לבישול (טיגון קל של הטונה ואז שקית תבשיל אורז מיובש לאותו סיר).
ישנה חברה ניו-זילנדית שמייצרת דבר גאוני, טונה באריזת ואקום כסף ללא משקל מיותר של פח ונוזלים (לא זוכר את השם, יבורך מי שימצא לי קישור באינטרנט).
אוהב מאד את הסנדוויץ קרקר שיש בארץ לאכילה תוך כדי הליכה, שוב קצת מצמיא.
חטיפי גרנולה ומיקס של nature valley היחידים שאני אוהב בתחום ומרגישים טבעיים ובריאים בניגוד לכל שאר חטיפי "אנרג'י".
סוכריות גומי
שוקלד זה תמיד בעיה, מצד אחד אני מכור, מצד שני הם נמסים - מסקנה להביא שוקולד שמגיע באריזה אטומה לגמרי ולא עטוף בנייר כסף ואז חור קטן אפשר ל"שתות" אותו