בעיה:הרשת רושמת קישורית מוגבלת במחשב אם 2 כרטיסי רשת
שלום..
יש לי בעיה: במחשב הראשי יש לי ראוטר שמחובר אם כרטיס רשת למחשב ועוד כרטיס רשת במחשב הראשי שיוצא להאב ואז ממשיך למחשב השני.
במחשב הראשי הצלחתי להגדיר הכל עובד ואין שום הודעה על משהו לא תקין עכשיו הבעיה במחשב השני ששם כל הזמן רושם לי קישורית מוגבלת הוא לא מצליח להגדיר אי פי נכון.
במחשב שלי המחשב לבד קבע את האי פים בשני הכרטיסים.
אני עובד אם XP.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alpine_01 שמתחילה ב "בעיה:הרשת רושמת קישורית מוגבלת במחשב אם 2 כרטיסי רשת"
אם אין שרת DHCP ברשת שאליה מחובר כרטיס רשת מסויים, חובה עלייך להגדיר באופן ידני כתובת IP, Netmask ובהתאם לצורך Default Gateway ושרת(י) DNS - אחרת זה לא יפעל...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "אם אין שרת DHCP ברשת שאליה..."
יש לי מודם ECI בי פוקוס 270 של בזק שאפשר להעביר אותו לאפשרות ראוטר והעברתי ויש שם אפשרותDHCP והיא מוגדרת כמופעלת עדיין אבל לא מצליח לי
אם אני מגדיר ידני איזה אי פי לתת להם? ואנחנו מדברים על הגדרה רק לאי פי שיוצא למחשב השני נכון?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "יש סיבה מיוחדת לכך שחיברת בצורה זו את המחשבים?"
ההאב יושב מאוד רחוק מקו טלפון שהעברתי לשם קו טלפון המודם פשוט לא רצה להתחבר אז הבנתי שיכול להיות שבגלל שזה מעל 5 מטר כבל טלפון אז זה לא עובד לא יודע אם זה הגיוני אבל באמת לא עובד וזאת הסיבה היחידה שאני לא מחבר אותה ישירות להאב.
בכל מקרה.. השאלה עכשיו אז איך אני מתקין שרת DHCP? ואיזה כתובת להגדיר במחשב השני?
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "ההאב מחובר למודם/ראוטר דרך כבל רשת. כנ"ל שאר המחשבים להאב"
יש לי כבל רשת מועבר בתוך הקיר אל ההאב הבעיה ליד ההאב אין קו טלפון ככה שנוצר מצב אני לא יכול לשים תמודם ליד ההאב כי הכבלים מגיעים לשם. נכון אפשרי להוסיף כבל כמו שאתה אמרתה אבל זה לא הגיוני כי זה כבל שתקוע לי באמצע החדר עכשיו הכבל הקיים עובר מהחדר השני דרך הקיר והכבל מהמחשב הראשי עובר בתוך הקיר עד להאב
טוב, דבר ראשון לא בטוח שבכלל המחשב הראשי ידע לשתף אינטרנט.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי alpine_01 שמתחילה ב "יש לי כבל רשת מועבר בתוך הקיר..."
בחייגנים יש לך אפשרות לשתף את החייגן, על כרטיס רשת לא ניתן להפעיל את האפשרות הזאת.
תנסה לעשות BRIDGE (גשר) בין שני כרטיסי הרשת באופן הבא:
תסמן את שני כרטיסי הרשת ותלחץ על אחד מהם עם המקש הימני של העכבר ותבחר את האפשרות Bridge Connections אבל אני לא יודע אם זה באמת יעשה את העבודה (אם הכל יעבוד כמו שצריך המחשב השני אמור לקבל כתובת IP מה-DHCP של הראוטר).