06-05-2007, 12:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.05.06
|
|
איך חטפנו מכות אתמול...
בערך בשעה 1:00 בא אל חבר שלי ערס אחד והתחיל להביא לו כאפות בלי שום סיבה. זה לא ממש כאב לו, אז הוא הבין שצריך להתעלם וללכת משם. אבל מה? ברגע שהוא מתחיל ללכת, תופסים אותו עוד שני ערסים ושלושתם משכיבים אותו על הרצפה ומתחילים לתת לו בעיטות רצח. איכשהו הוא מצליח (קצת בעזרתנו) לקום ולברוח מהמקום, כשפיתאום אותו ערס שהתחיל את זה עובר להרביץ לחבר אחר שלי. הערסים האחרים מבינים שזה כבר לא צחוק ומנסים לעצור אותו, אבל הבן זונה ממשיך, בלי שום סיבה, להרביץ לכולם. אח"כ הוא עובר אלי ומתחיל לבעוט בי, אבל לא קרה לי כלום כמעט (הצלחתי לברוח בזמן), ואז הוא מתחיל עם עוד חבר. הבנאדם מטורף. בלי שום סיבה הוא פשוט מתחיל להרביץ לכולם, אז ברחנו משם בשיא המהירות והוא המשיך לרדוף אחרינו ברחוב. וכל האנשים ברחוב עוברים ולא עושים כלום. אחרי איזה חמש דקות של ריצה כמו מטורפים אנחנו פוגשים שני חבר'ה נחמדים בגיל אחרי צבא, ומספרים להם את זה. אז הם הלכו לערס ולחברים שלו ודיברו איתו שזה לא יפה וכו' וכו' (סתם משכו זמן כדי שאנחנו נברח), והערס פחד מהם אז הוא לא נגע בהם. אח"כ הם הלכו, והערס עלה על אופניים והמשיך לרדוף אחרינו. בסוף הצלחנו לברוח אבל התפצלנו לאיזה 3 קבוצות וישבנו שם איזה שעה בחיפושים ובטלפונים לאחרים (כל קבוצה לא ידעה איפה הקבוצה השניה ומה קרה לקבוצה השניה).
בסוף נפגשנו כולנו, כמה הורים באו לאסוף את כולם והיה בסדר. אף אחד לא נפגע רציני, אבל כמעט כולם היו מבוהלים מוות, ואחת אפילו בכתה.
אבל מה הכי מעצבן? ברחוב עברו 20 ניידות משטרה, מכל כיוון ומקום ומה שלא תרצה, וקראנו לניידות ונפנפנו להן וצעקנו והכל, והם התעלמו. היו כמה שוטרים שבאו, שאלו מה קרה, שמעו והלכו.
בסוף, כשכולנו נפגשנו וכבר לא היה מושג לאף אחד איפה הערס הזה, מצאנו ניידת משטרה עם חבר'ה מבוגרים נחמדים, שלקחו שתי בנות והלכו לחפש אותו.
בקיצור, היה חוויה. אני ממש נבהל עכשיו כשאני חושב שהם יכלו להוציא סכין ולדקור את חבר שלי. אבל לא קרה כלום, ואני אפילו שמח שקרה מה שקרה; ככה למדנו את הלקח בצורה הכי טובה.
|