05-05-2007, 15:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
היי שוב
להקנות לה בטחון זה לגרום לה בראש ובראשונה להאמין בעצמה, להאמין שהיא בחורה נחמדה שכשם שהתחברה אתך - יכולה להתחבר גם עם אנשים אחרים, עם קצת נכונות והרבה יוזמה .
החוכמה היא לא לשבת בבית ולהגיד שהכל לא בסדר, אלא לעשות משהו בנדון (ועושה רושם שהיא יודעת בדיוק מה צריך לעשות, אבל לא מתאמצת) .
באשר למסיבת ההפתעה שעשו לה - oh well, הרבה אנשים לא יודעים להעניק באמת מתנות מהלב, אך אם נשים שניה את הפן החומרי בצד - חשבו עליה ועשו לה מסיבת הפתעה, זה לא אמור להגיד לה הרבה ?
ובנוגע ל"מקבל-נותן", אני לא חושבת שזה נכון לתת לאחרים ולצפות לקבל בחזרה באותה מידה כי יש אנשים שמתנות חומריות לא אומרות להם דבר ולכן לא מרגישים צורך להחזיר בחזרה .
מי שיודע לתת ומאמין בדרכו שכך צריך להשקיע- מעולה (גם אני כזו), אך שנקודת הפתיחה שלו לא תהיה הציפייה לקבל בחזרה אלא הרצון האמיתי והטהור לתת מכל הלב ולשמח את מקבל המתנה .
אבל... (וכאן נכנס ה"אבל") - במיוחד בגיל ההתבגרות, כאשר אנשים מתקשים לבצע את ההבחנה בין כוונות אמיתיות ל"פופולאריות", אסור להגיע למצב שנתפסים כ"פראיירים" או ככאלו שנוח לנצלם כי הם יודעים לתת מכל הלב . עצתי לה - שתמשיך להיות כזו כי זו יכולת נדירה וטובה, אבל בגבולות הטעם הטוב .
ונחזור להתחלה - אני חושבת שאתה צריך קצת לנער אותה, שתסתכל סביבה ותתחיל להיות אקטיבית בנוגע לחיי החברה שלה, אם זה בראש מעייניה .
בהצלחה
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 05-05-2007 בשעה 15:42.
|