22-04-2007, 19:10
|
|
|
חבר מתאריך: 10.04.07
|
|
נא לא להתנפל עליי, יש לי בעית low id ב-eMule.
קראתי כמעט כל דבר שהצלחתי למצוא על בעיית ה-low id באינטרנט בכלל ובפרש בפרט (ובכלל זה את המדריך שבוורד לבעיה זו, שיש בפרש) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה.
נתוני המערכת:
1. OS: windows XP with firewall.
2. SP2.
3. אנטי וירוס: NOD32 (שלמיטב ידיעתי אינו כולל פיירוול).
4. מודם (אין ראוטר): Terayon TJ715.
5. חיבור לאינטרנט באמצעות הכבלים.
6. eMule version: 0.47c
ניסיתי את הדברים הבאים:
1. מחקתי בפיירוול את החריג של אימיול, וכשהתוכנה של הפיירוול שאלה אותי אם להמשיך חסום את תוכנת האימיול - אמרתי לה לבטל חסימה (כלומר לפתוח) לאימיול את הפורטים. אך עדיין נשארתי עם ID נמוך.
2. פתחתי את הפורטים של האימיול ידנית: בחריגים של הפיירוול של ה-WINDOWS XP הגדרתי לפתוח את הפורטים 4662 ו-4672 (TCP ו-UDP בהתאמה), אך גם זה לא עזר.
3. שיניתי את מספרי הפורטים באימיול (ב-options/connection) ל-5662 ו-5672, ופתחתי ידנית את הפורטים הללו בפיירוול, אך עדיין נשארתי עם lowid.
4. עשיתי UnInstall לתוכנת האימיול והתקנתי אותה מחדש, אך אני עדיין עם lowID.
עד לפני כמה שבועות ה-eMule היה מוריד בקצב גבוה (בממוצע כ-50 עד 80 ק"ב לשנייה). ומאז ירד קצב ההורדה למספרים עצובים (0.5 עד 10 ק"ב לשנייה).
כשאני עושה Test Ports (ב-options/connection) עולות כל פעם תוצאות שונות:
1. הדף שעולה בד"כ: לאינטרנט אקספלורר אין אפשרות להציג את הדף המבוקש (כנראה מכיוון שהמחשב אינו מחובר כלל לאינטרנט), מיותר לציין שאין לי שום בעיה לגלוש באינטרנט.
2. לפעמים עולה דף שאומר שיש לי בעיה בפורט של ה-TCP (ולכן הפורט של ה-UDP לא נבדק כלל).
3. לפעמים עולה דף שאומר שה-TCP תקין וה-UDP לא תקין,
4. ולעיתים (נדירות) עולה דף שאומר שגם ה-TCP וגם ה-UDP תקין.
ה-ID כצפוי מתחת ל-16M, קצב ההורדה, בהתאם, מאוד נמוך, והשרת של האימיול מדווח:
Warning DonkeyServer No1 (62.241.53.2:4242) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
אני מיואשת לחלוטין, חוץ מלקנות מחשב חדש (שגם זה לא בטוח יעזור) אני לא יודעת מה לעשות. אנא, מישהו, עזרה, פליזזז....
תודה,
מאיה.
|