25-04-2007, 00:37
|
|
|
חבר מתאריך: 06.10.06
|
|
ידידי היקר !
ליבי ליבי איתך. יש תקופות כאלו בחיים. וגם לי היה ויש כאלה תקופות.(הייתי שמח לפרט אך לא במסגרת זו/ניק זה)
תיכון אמור להיות אחלה תקופה בחיים למרות הקושי הגדול שבה, אבל מבחינה חברתית היא אמורה להיות תקופה נהדרת.
אם היית דתי הייתי מציע לך ללכת לפנימיה.
אני אמנם לא נהנה לחשוף מעצמי, אבל בגלל ההזדהות הגדולה, אני אספר קצת מהלך רוחי בכדי שאולי זה יעזור גם לך.
דבר ראשון: להגדיר מטרות. מטרות לחיים, אם קשה לך אז נשתדל לעזור לך. אני מתכוון מטרות במובן העמוק של הדבר, של מה אני אהיה בעתיד עם אני אהיה ומה אני אעשה. ואז כמובן לפעול על פי זה.
דבר שני: מציאת מסגרת חברתית כל שהיא, חובה. איך ? אוהב כדורגל/כדורסל..? לך שחק.
התנדבות לארגון חברתי מומלץ מומלץ בחום, במיוחד ארגונים שאתה חייב לבוא איתם במגע עם אנשים. אתה הולך מתנדב נותן הכל מעצמך לא סופר אף אחד ומרגיש ממש מסופק מעצמך.
לימודים, כן כן גם לימודים, קשה לך במסגרת חברתית גדולה, אפילו קח מורה, אולי נשמע מצחיק אבל העיקר שתדבר עם מישהו.
דבר שלישי: מציאת תמיכה, דבר לא קל בגיל האבוד הזה. אם הייתי בן המין השני אפילו הייתי מציע את עצמי, אבל אני לא, ולכן לא כ"כ אוכל לעזור בנושא. מילה טובה, חיבוק, ליטוף, התפרקות, זה הכל. אם אי אפשר ויזואלית אז וירטואלית למרות שזה קצת לא בריא.
דבר רביעי: אצלי ספציפית לעזור לאנשים עושה לי את זה. נתינה לאחר גורמת לאושר אולי גם אצלך.
דבר חמישי: כדאי לחפש עבודה, בשביל תחושת סיפוק "ושעשיתי משהו".
דבר שישי: זה בעצם משנה את הכל, זה הגישה, צריך גישה אופטימית צריך גישה עם הומור. חושב על משהו לא טוב, משהו מרגיז אותך ? פשוט תסתכל על זה באופן אחר באופן קצת הומוריסטי אם אפשר ציניות תכנס כאן נהדר.
דבר שביעי: תעשיר את הידע שלך בתחום שלך, ע"מ שתקבל גישות שונות כיווני חשיבה וידע כמובן..
לגבי המשפחה...אתה יכול לנסות להתחבר בכיוונים אחרים, כגון לאחותך ולאו דווקא להורים(אפשר גם רק לאחד מהם, בהמשך בעז"ה תתחבר לשניהם), זה חשוב. אם גם זה קשה לך..אז פשוט תהיה בשקט אל תגיב לכל ויכוח חבל על המאמץ.
לגבי הצבא..מתצרף להמלצת קודמי.
דבר תשיעי...סליחה על הקדיחה....(וזה עוד אחרי קיצוץ...)
דבר עשירי...אין לי מה להגיד חוץ מ...תחייך ! אם לא תחייך..אני אבוא בכוח להוציא ממך את החיוך הזה...ותקשיב למוזיקה ערבית..
אה כן ועוד דבר אחד("לא גומר הבחור הזה..אה")..לגבי המתמטיקה..אז עזוב פשוט תתמקד במקצועות אחרים..
לכל דבר שתזדקק, תוכל להעזר, כאן או באישי.
נערך לאחרונה ע"י שכחתי את סיסמתי בתאריך 25-04-2007 בשעה 00:40.
|