לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-04-2007, 21:36
צלמית המשתמש של DimaX
  DimaX DimaX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.04
קודם כל תתחדש!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דָן שמתחילה ב "Overclock - תיאום בין הזכרון למעבד."

ברור שתוכל...
לא קראית על זה כתבה, אבל בטח רשום שהמעבד הוא 2.66Ghz אבל כשהם עשו OC והזיכרונות היו 600Mhz, המעבד היה 3.5Ghz... אולי טיפה התבלבלת?
או שפשוט אני לא הבנתי אותך ובכתבה ההיא היה להם מעבד שונה בכלל...
תראה מה אפשר לעשות עם המעבד שאתה הולך לקנות:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אם יש לך בעיות אז אתה יכול גם לשנות את היחס בין המעבד והזיכרונות.

עוד, יכול להיות שדווקא אתה לא תצליח להגיע ל600Mhz עם הזיכרונות האלו כך שהערכת תהיה יציבה מפני שכל מערכת מחשב שונה זו מזו. אפילו אם תיקח זוג זיכרונות שאתה קנית ואותו דגם של זיכרונות שמישהו אחר קנה, יכול להיות ששלו יתנו ביצועים טיפה יותר טובים משלך והם יהיו טיפה יותר יציבים משלך - כך שאל תסמוך יותר מידיי על כתבות, אלא בצע ונסה הכל לבד..
בהצלחה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-05-2007, 00:21
  משתמש זכר דָן דָן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.03.07
שלח הודעה דרך MSN אל דָן
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי DimaX שמתחילה ב "היחס אי-סינכרון הזה זה מה..."

שמע, בהמשך לשיחתנו התחלתי לקרוא כמה מאמרים ותמיד יש משהו שאינו מובן לי.....

פעם אחת אומרים לי 2.66 FSB GHZ ופעם אומרים 1.066 FSB GHZ - אני מנחש שאילו שני מושגים שונים בשם דומה.?
ע"פ הכתבה הבנתי שה2.66 זה בעצם מהירות הCLOCK כפול הMULTIPLIER אבל לא הבנתי מה בעצם אומר ה1.066..?
אם אני משנה את ה FSB של המערכת (המעבד ושל הזכרון) איזה מבין הנתונים אני משנה ואיפה היחס מתבטא.?

וגם אם יש לך המלצות על מהירות FSB בהתאם לוולטים במצב מומהר כדי שמערכת כמו שלי תהיה יציבה אני אשמח לדעת.

בנוסף היה רשום בכתבה כי התדר מהירות ההתחלתית של הזכרון (STOCK) משתנה בהתאם לFSB - ז"א שבעצם תדר הזכרונות שלי ירד \ יעלה בהתאם לFSB ללא התערבותי?

נתונים מערכת : E6700, Asus P5ne sli, OCZ titanium alpha vx2 pc2 8000 2gb enermax liberty 500w/

אם זה לא קשה לך מדי אבקש להסבר קטן או לחילופין מקור מידע בנושא...כי יש לי תחושה שלא אבין ברגע שאתעסק עם הלוח.
בתודה מראש דן.
ישן 02-05-2007, 01:40
צלמית המשתמש של DimaX
  DimaX DimaX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.04
מה שמודגש ובצבע אדום - אני כתבתי.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי דָן שמתחילה ב "שמע, בהמשך לשיחתנו התחלתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי דָן
שמע, בהמשך לשיחתנו התחלתי לקרוא כמה מאמרים ותמיד יש משהו שאינו מובן לי.....

פעם אחת אומרים לי 2.66 FSB GHZ ופעם אומרים 1.066 FSB GHZ - אני מנחש שאילו שני מושגים שונים בשם דומה.? נכון.
ע"פ הכתבה הבנתי שה2.66 זה בעצם מהירות הCLOCK כפול הMULTIPLIER אבל לא הבנתי מה בעצם אומר ה1.066..? 2666Mhz זו מהירות השעון של המעבד עצמו. כלומר הFSB*Multiplier. ה1066Mhz זו מהירותו של לוח האם. שאצלך זה 4 פעמים מהירות ה FSB (266*4).
אם אני משנה את ה FSB של המערכת (המעבד ושל הזכרון) איזה מבין הנתונים אני משנה ואיפה היחס מתבטא.? כשאתה משנה את הFSB כפי שהסברתי לעיל, לפי הנוסחאות, שני הנתונים משתנים.

וגם אם יש לך המלצות על מהירות FSB בהתאם לוולטים במצב מומהר כדי שמערכת כמו שלי תהיה יציבה אני אשמח לדעת.
אין לי... תנסה ותראה לבד...
בנוסף היה רשום בכתבה כי התדר מהירות ההתחלתית של הזכרון (STOCK) משתנה בהתאם לFSB - ז"א שבעצם תדר הזכרונות שלי ירד \ יעלה בהתאם לFSB ללא התערבותי? כן, אך לרוב זה מתואם... וגם לפעמים אם הביוס על אוטומט, הוא יקבע את המהירות האמיתית של הזיכרונות ע"י שינוי יחס המחלק (מעבד:זיכרונות) וכך הזיכרונות יעבדו בתדר היצרן...

נתונים מערכת : E6700, Asus P5ne sli, OCZ titanium alpha vx2 pc2 8000 2gb enermax liberty 500w/

אם זה לא קשה לך מדי אבקש להסבר קטן או לחילופין מקור מידע בנושא...כי יש לי תחושה שלא אבין ברגע שאתעסק עם הלוח. לא הבנתי איזה הסבר אתה צריך...
בתודה מראש דן. NP

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:25

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר