לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-04-2007, 14:09
  Eagle1 Eagle1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.01.07
אין לי מושג מה זה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Silver Shadow שמתחילה ב "זימון למיונים - זימון מוזר"

תראה גם אני קיבלתי כזה זימון (כמה שבועות אחרי הצו ראשון שלי) וגם אני הלכתי לבית החייל וחשבתי שזה משהו שקשור לשפות או אזרחות זרה וסודי (ובאמת היו שם אנשים שביקשו למלא את השאלונים בשפה האנגלית...)

זה בסה"כ יום מעפן של למלא שאלון אישי וקורות חיים, שאלון 300 הידוע לשמצה, השלמת משפטים (65...) וראיון אישי קצרצר עם חייל על איזה תפקידים אתה רוצה בצבא...

יש שם בתחילת היום גם כמה קצינים שמסבירים שזה מיונים של אגף כוח אדם של צה"ל כדי להשיג עלייך יותר מידע ולשבץ אותך במקום מתאים. כששאלתי שם את הקצין למה אני קיבלתי את הזימון וחברים שלי לא (רציתי לבדוק אם זה באמת קשור לשפות/אזרחויות שונות- גם לי יש אזרחות זרה אגב..) אז הוא אמר שאנחנו קבוצה של מלש"בים עם הנתונים הכי גבוהים ולכן צה"ל מעוניין לשבץ אותנו בתפקיד שהכי יתאים לנו באופן אישי.

בדוגרי עברו מאז איזה 5-6 חודשים ולא שמעתי או קיבלתי שום דבר שממשיך את זה או קשור לזה ככה שאני לא יודע בשביל מה הם עושים את זה...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר