לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2007, 00:05
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tita שמתחילה ב "עזרה בקשר לחנויות צילום"

תגידו חבר'ה איפה אתם חיים אילן סגר את החנות שלו מזמן...... כמה חודשים טובים...... בהחלט רמת השירות הטובה ביותר שהייתה בארצנו הקטנה....הרבה רכישות שלי היו אצלו.... כולם מלבד הגוף אפשר להגיד ושל כול החברים שלי..... בכול אופן הייתי ממליץ בשימחה על פוטופילים שהפכו לספקים המשניים שלי להיום (עד שאילן יחזור עם בכלל... כניראה שלא...) אך רמת הפילטרים שלהם לא בשמיים... אין להם חברות רציניות ומוכרות.... לעומת זאת רכשתי לא מזמן פילטר של חברת marumi אולטרה דק עם ציפויים בקוטר של 77ממ במחיר של כ140 שקלים עם אנני טועה ואכן הפילטר עושה את העבודה לא רע. השוותי אותו לפילטר של b&w ולא היו הבדלים הניראים לעין.
עוד מקום מומלץ לבדיקה הינה חנות הMDK אשר נימצאת ליד (כמה דקות הליכה למטה...) יש להם ליפעמים פלטרים איכותיים... אך לא זולים במיוחד.... עוד עצה ..יש בחור זקן מול חנות הMDK שמוכר המון ציוד ישן בקופסאות נעליים ( לא זוכר את שמו) ויש לו שם ליפעמים מציאות... במיוחד פילטרים... אני רכשתי ממנו פילטר של סיגמה עם כול הציפויים הנדרשים חדש בקופסא ב100 שקלים.(עלות של כזה פילטר בחו"ל כשבדקתי עמד על45$) כך שבהחלט יש מציאות.... בהמשך אותו רחוב יש עוד כמה חנויות צילום ישנות+אחת חדשה עם אני לא טועה... תבדוק שם... כול החניות ממוקמות מטר אחת ליד השנייה.....
בהצלחה.

אופס רק עכשיו ראיתי שזה אשכול ישן מת.... סורי שהגבתי.......
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:24

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר