הצגה רנדומלית של תמונות + מעבר בין דפים שילוב של השניים...
יש לי מסד נתונים של יצירות, אני רוצה להציג את היצירות בצורה רנדומלית באתר שלי אבל גם לעבור "מעבר בין דפים" זאת אומרת.. 10 יצירות בכל עמוד.. איך אני עושה 10 יצירות רנדומליות בכל עמוד אבל שבעמוד 2 כבר לא יהיו יצירות שהודפסו בעמוד 1...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Excaliber שמתחילה ב "הצגה רנדומלית של תמונות + מעבר בין דפים שילוב של השניים..."
אתה יכול לטעון את כל התוצאות, לקחת אתם ב- JS, ולחלק הכל ב- JS בעמודים.. ייצא גם מהיר ללא צורך בטעינה כל פעם, כמובן שהחיסרון הוא שייקח יותר זמן להוריד את כל הדפים..
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Excaliber שמתחילה ב "אתה יכול לפרט יותר על החלוקת..."
אתה מדפיס את הכל ב- PHP לפי איזה פורמט מסויים, תוכל להפריד בין הנתונים ב- JS.
HTML פשוט נראה לי הכי מומלץ..
בכל מקרה ב- JS אתה מעבד את המחרוזת ומכניס אותה למערך, ומדפיס את ה- 10 הראשונים שבמערך לתוך איזה DIV מסוים, ואז כשלוחצים על עמוד 2 אתה משנה בעזרת innerHTML את התוכן של ה- DIV ל- 10 הבאים, וכן הלאה
אפשר להרחיב את הרעיון שלו, ושהשרת ישלח לדף הראשי שלך רק את הסדר הרנדומלי של התמונות (במקום את התמונות עצמן), ובעזרת ג'אווהסקריפט ו AJAX, אתה תוריד אותם לפי הדף שאתה נמצא בו
אם לא תעשה ככה, אז יצא לך שלטעון דף אחד זה בעצם לטעון את כל הגלריה שלך שאני מניח שהיא די גדולה..