02-02-2005, 23:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
ערב טוב !
ברוך הבא לפורום שלנו, מקווה שנצליח לעזור לך !
אז ככה, מדבריך אני מבינה שנכווית מהאהבה שנתת לה את כל כולך ולכן אתה מפחד להיכנס לזה שוב .
אבל יקירי- כאלו הם החיים, אני לא מכירה הרבה אנשים שלא חוו אכזבה מאהבה שהשקיעו בה המון (ולא רק חודשים אלא שנים), יודע כמה זוגות מיוסרים אני מכירה שחתכו קשרים ארוכים ?
-זוג החברים הכי טובים של חבר שלי ושלי היו ביחד 8 שנים ונפרדו מכורח הנסיבות, עדיין אוהבים אחד את השני אבל מצולקים מאוד; כך או כך הם מנסים להמשיך הלאה כי הם הבינו שיש חיים גם מעבר לפגיעה אחת .
במהלך חיינו אנו לא רק מתאכזבים מבני זוג, אנחנו מתאכזבים גם ממשפחה, חברים, מכרים ואפילו מעוברי אורח .
כל ה'פואנטה' באכזבות האלו (הבלתי נמנעות) היא שיש מוסר השכל, תמיד אפשר ללמוד להבא .
אם כבר דוגמה, אז אני אתן לך בכלליות דוגמה על עצמי :
הייתה לי פעם אהבה שבעיני הייתה גדולה מאוד ונתתי לה את כל כולי ולדאבוני קיבלתי בום לפרצוף ממנה; לקח לי המון
זמן לקבל אותה ולהתגבר עליה, ורק כשהצלחתי לעשות את זה, הכרתי את האהבה הנוכחית שלי שהיא גדולה וענקית .
להגיד לך שלא היו לי פחדים לפני שנכנסתי לקשר ? -זה יהיה שקר, כי לקח לי בערך שנה להיכנס למערכת יחסים חדשה .
אבל רק בגלל שהצלחתי לקבל את מה שקרה לי, יכלתי להיפתח למערכת יחסים חדשה .
ועד היום אני מתמודדת עם הלקחים מאז, לבכות על זה כעת ו/או להצטער על זה לא יתן לי כלום כי זה שייך לעבר .
ויודע מה ? -רק המסקנות האלו והלקחים שלמדתי לימדו אותי מה כן לעשות במערכת יחסים ובעיקר מה לא לעשות .
כך שבדיעבד, זה רק תרם לי ואני לא מצטערת על זה, בתוך תוכי אני אפילו די מודה לבחור שפגע בי .
אז זה מאוד לגיטימי שעכשיו תהיה שבע מהמין השני ואפילו תפתח אנטגוניזם, גם אני הייתי אנטי ברמות ממש נוקשות
לאחר מערכות יחסים כושלות, אבל זה משבר שעוברים ומתגברים עליו לכשמוצאים את האדם המתאים .
עצתי לך כעת יקירי היא, להפסיק להחמיר עם עצמך ולא להטריד את עצמך בתחושות שלך כי זה מצב מאוד זמני .
אתה יכול לכעוס על חברתך לשעבר שבגדה בך, זה מאוד רלוונטי, אבל אל תהפוך את זה לסדר היום כי זה ישאיר אותך
בחממה של טינה ושנאה; תקבל את זה ותשתחרר מזה, אל תנסה לחפש תשובות כי אולי לה אין אפילו כאלו .
וכשאתה תהיה בשל למערכת יחסים חדשה, אתה תדע את זה ותרגיש את הצורך בתוך תוכך, ואני רק
יכולה להתפלל בעבורך שתמצא אהבה יותר גדולה ויותר טובה כי מגיע לך, לכל אדם מגיע .
המון בהצלחה ומצפה לשמוע עדכון/ תגובה .
לילה טוב !
רחלי .
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 03-02-2005 בשעה 00:00.
|